Zavřít reklamu

Aj napriek údajnej drastickej zmene dizajnu zariadenia známeho ako iPad mini výrobcovia ochranných fólii a krytuv neprestali s výrobou príslušenstva, čomu nasvedčuje aj aktuálna ponuka Brenthaven alebo výrobky Belkin, Zagg, Devicewear. Práve Belkin, ktorý je známy výrobou doplnkov nielen pre produkty spoločnosti Apple, ale pre produkty počítačových spoločností všeobecne.

Tieto a niekoľko ďalších spoločností začalo vyrábať či ponúkať svoje produkty na predaj pomocou internetových obchodov, medzi ktoré patrí aj Amazon. Serveru 9to5mac sa podarilo získať fotografiu obalu ochrannej fólie pre malý iPad so 7.85-palcovým displejom. Druhý najspomínanejší v tomto článku, Brenthaven, ponúka dvojicu ochranných púzdier za $39.95, ktoré má spoločnosť navyše na sklade a taktiež prináša presné rozmery obalu. Ten má na šírku 7.5″, na výšku 4.8″ a hrúbku 0.75″.

Pokiaľ však došlo k dávnejšie spomínanej zmene vzhľadu zariadenia, bude celkom zaujímavé sledovať situáciu, kedy tieto obaly nebudú pre prístroj vhodné. Podobne sa totiž pred vyše dvoma rokmi potkla Hama, kedy nechala vyrobiť niekoľko obalov vhodných pre prototyp iPodu Touch tretej generácie. Ten mal priniesť fotoaparát v hornej strednej časti prístroja, na poslednú chvíľu však spoločnosť Apple túto vychytávku odobrala.

ipad mini
ipad mini

Dnes nejčtenější

.