Zavřít reklamu

Pokud vás zajímají pravdivé informace o plánovaném iPad Mini, určitě navštivte naši mateřskou stránku LsA, totéž samozřejmě platí i v případě iPhone 5.

Pokud se však chcete „pobavit“ na účet Applu, pokračujte ve čtení tohoto článku (ano, i autor těchto řádků je fanouškem jablečné společnosti, ze zkušenosti však ví, že milovníci Apple výrobků mají smysl pro humor).

Když Apple představil nový iPhone 5, mohli jste zaregistrovat řadu video parodií. Většina z nich se soustředila především na jeho displej, který se poprvé změnil. Některé z parodií byly povedené, jiné už mnohem méně. Jako příklad té lepší uvádíme například tuto:

Apple však svým novým telefonem samozřejmě vzbudil hotové šílenství, což mnoho analytiků předpokládalo. Nechme nyní stranou prodejní rekordy i poněkud méně působivou marketingovou komunikaci výrobku a vezměme celou vášeň pro jablečné železo tentokrát poněkud odlehčeně. Kdybyste viděli iPhone 5 ležet na zemi, prošli byste jen tak kolem?

Dalo se čekat, že v době, kdy se frekvence informací o novém iPadu Mini zvýší, přijdou vtipálci s parodií i na tento výrobek. Aktuálně se virálnímu šíření těší video, které můžete shlédnout níže. Opět je provedeno ve stylu typickém pro Apple. Nakolik je zábavné prosím posuďte sami. Pokud vás zajímají opravdové reklamy Applu a zda jsou lepší než za éry Steva Jobse,  vyčkejte prosím na již vážně míněnou analýzu, kterou připravím pro LsA.

Dnes nejčtenější

.