Zavřít reklamu

Společnost Uncover, která je proslulá ve světě Applu svými modifikacemi MacBooků vydala speciální a přísně limitovanou edici MacBooků Pro Retina s upraveným logem Applu, které v místě onoho pověstného nakousnutí představuje siluetu loni zesnulého zakladatele společnosti Steva Jobse. Design jablečného loga, loni upravil designér Jonathan Mak a možná právě i díky popularitě této úpravy jej použil Uncover na zcela běžné Retina MacBooky Pro (2,7GHz takt procesoru, 16GB RAM a 750GB SSD). I přesto, že logo je upraveno, tak do nového tvaru bylo vyříznuto pomocí laseru, tudíž všechny vyrobené přístroje si zachovávají stejné kvalitní dílenské zpracování jako originální MacBooky.

Uncover se rozhodl takto upravit pouze tři přístroje, které budou prodány v dražbě s vyvolávací cenou 9500 euro za jeden kus. Výnos z dražby bude použit na dobročinné účely a konečný zisk bude rozdělen mezi organizaci Get It Done a další uskupení s názvem SellAnApp, které pomáhá vývojem iOS aplikací, těm vývojářům, kteří nemají pro své aplikace žádný bussines model, ale jejich tvorba má velmi užitečný dopad na společnost. Do spodní části MacBooku je kromě sériového čísla navíc vygravírovaný i následující citát Steva Jobse:

1349455465-17813-29-501x500
sadfdsa

„Když vyrostete tak máte tendenci říkat, že svět je jakým je a váš život je jen životem v onom světě. Snažíte se nenarážet do zdí okolo, chcete mít hezkou rodinu, užít si trochu zábavy a naspořit si malý obnos do stáří. Toto je jen velmi omezený život. Život totiž může být mnohem bohatším když přijmete fakt, že vše co vás obklopuje je vytvořeno lidmi, kteří nejsou o nic více chytřejší než vy samotní. Tohle vše však můžete změnit, můžete to ovlivnit, vymyslet věci, které budou ostatní lidé používat. Když se to tedy naučíte, tak už nikdy nebudete stejnými.“

herweawea

*Zdroj: Slashgear

 

Dnes nejčtenější

.