Zavřít reklamu

Pokud vašemu stolu vévodí iMac nebo Apple Thunderbold, respektive Apple LED Cinema Display, zřejmě vás napadlo, že jeho podstavec zabírá poměrně dost místa, které by šlo využít. Stejné myšlenky se ujali pánové z desingérského studia Twelvesouth, jehož produkt BookBook jsme již v minulosti recenzovali. Designéři tak vytvořili nový produkt s názvem HiRise, který je určený právě pro majitele výše uvedených počítačů a displejů od společnosti Apple. Hliníkový box, který je vyroben ve zcela stejné barvě jako tělo samotného počítače nebo displeje, je dostatečně pevný na to, aby udržel váhu displeje nebo iMacu.

Samotný podstavec iMacu nebo displeje pak slouží jako polička v boxu HiRise, ve kterém je velké množství příček a je tak možné určit rozložení místa. Po zasunutí podstavce do HiRise tak vzniká box s jednou poličkou a místem na dně, do kterého lze uložit například externí disk, připojený k počítači pomocí zadního otvoru tak, že jej ani nevidíte. Samozřejmostí je pak možnost do boxu schovat kabely pro synchronizaci iPhone a dalších zařízení. Majitele Mac mini a Apple LED Cinema, respektive Apple Thunderbolt displeje pak jistě potěší fakt, že se do boxu HiRise vejde i samotný Mac mini, který se tak elegantně schová pod samotný displej.

Pokud se vám navíc zdálo že je iMac přiliš nízko nad úrovní stolu, nyní jej podle tvrzení Twelvesouth budete mít ideálně přímo proti očím a nemusíte se tak dívat ani nahoru, ani dolů. Díky silné konstrukci je možné HiRise použít také se 27″ iMacem, který váží uctyhodných 13,8Kg. První Twelvesouth HiRise box již míří do naší redakce a vy se tak můžete těšit na recenzi této novinky. Cena byla stanovena na částku 79,99$ a objednávat můžete přímo zde.

twelvesouth_hiriseimac_macmini_hires
twelvesouth_hiriseimac_storage_hires

Dnes nejčtenější

.