Zavřít reklamu

Čtenář serveru 9to5mac.com napsal přímo SVP společnosti Apple Phillu Schillerovi dotaz, týkající se poškrábání iPhone 5. Senior Vice President pro celosvětový marketing společnosti Apple Inc. Phill Schiller dostal dotaz, ve kterém čtenář jménem Alex nejprve ocenil vzhled nového černého iPhone 5, ale zároveň také dodal, že jej trápí škrábance a oděrky, které zadní část iPhone 5 utrpěla. Schillera se ptá, co se s tím dá dělat a zda Apple má nějaké řešení jak vyřešit tento problém, který jak jsme již uvedli trápí značné množství uživatelů iPhone 5.

Phill Schiller odepsal: „Každý produkt z hliníku se může poškrábat nebo odřít během používání a ukázat svoji přirozenou stříbrnou barvu. To je normální.“

Hliník je skutečně více náchylný k poškrábání, ovšem na druhou stranu je více odolný při pádu telefonu a váš nový iPhone 5 toho co se pádů týká, přežije mnohem víc než iPhone 4 nebo iPhone 4s. Zda je však problém neřešitelný je otázkou. Když Apple uvedl první řadu počítačů MacBook s unibody designem, pamatuji si, že bylo možné jejich povrch poškrábat obyčejným nehtem, nyní je již hliník na MacBooku mnohem odolnější. Zda Apple zkusí nějakým způsobem vylepšit odolnost barvy na novém iPhone 5 je ve hvězdách.

 

phil-schiller-email1

Dnes nejčtenější

.