Zavřít reklamu

Posledných 9 hodín nás oddeľuje od blížiaceho sa eventu a máme tu opäť ďalšie informácie o produktoch, ktoré dnes budú predstavené. Teraz sa však nejedná o žiadny iPad mini, ani o iPod Touch či iPhone. Tieto informácie sa týkajú budúceho príslušenstva pre iZariadenia a nakoniec o najlacnejší a najjednoduchší iPod – iPod Shuffle. Na úvod tu máme nový názov dock konektoru, ďalej informácie k sluchátkam Earpod, ktoré sa na internet dostali pred 10 dňami a nakoniec menšiu informáciu k príslušenstvu od firmy Loop. Poďme si teda bližšie uviesť tieto produkty.

Prečo práve Lightning?
Názov nového káblu Lightning zrejme bude mať čo dočinenia nielen s novým, menším vzhľadom, ale aj rýchlosťou a skvelo by pasoval k ďalšiemu produktu – Thunderbolt. Keďže tento rok Apple priniesol na všetky Macbooky podporu USB 3.0, tvrdenie o rýchlosti by bolo na správnom mieste. Taktiež je možné, že spoločnosť prinesie káble typu Lightning-Thunderbolt, prinášajúce ešte väčšiu rýchlosť prenosu dát.

8pin_1
Sluchátka Earpod
Jedná sa o tie sluchátka, ktoré sa dostali na internet pred 10 dňami. Mali by priniesť lepšiu akustiku, držanie v uchu a ich cena by mala byť $29. Treba už len dúfať, že sa tieto sluchátka nepokazia po pol roku používania, ako tomu bolo pri aktuálnych, obsiahnutých v balení všetkých iPodov a iPhone.

DSCF8476
iPod Shuffle
Podľa získaných informácii bude iPod Shuffle obsahovať 2GB pamäť a pribudnú k nemu tri nové farebné varianty – červená, „kamenná“ (prakticky môže byť zhodná s grafitovou podobou aktuálneho iPod nano) a fialová.

Nakoniec tu máme informáciu o unikátnom viacfarebnom príslušenstve Loop, dostupnom exkluzívne v obchodoch Apple Store a partnerských obchodov, ako tomu je napríklad u nás. Toto príslušenstvo má byť dostupné v piatich farbách – čiernej, červenej, modrej, žltej a ružovej. Cena príslušenstva by sa mala pohybovať okolo $10 a je možné, že niektoré z týchto farieb uvidíme aj na predných krytoch dotykového iPodu.

Dnes nejčtenější

.