Zavřít reklamu

Zapomeňte na všechny doposud uniklé fotografie iPhone 5, máme něco lepšího. Čínský server Vgooo.com zveřejnil video iPhone 5, který je funkční. Jedná se však o blokovaný telefon, který není možné aktivovat a spustit. Vzhledem ke zkušenostem hackerů je však pravděpodobně jen otázkou času, kdy se podaří telefon plně aktivovat. V současné době totiž po spuštění pouze informuje o tom, že zařízení není spojeno s účtem registrovaného vývojáře. Na videu je však několik zajímavostí, které se doposud na žádné uniklé fotografii neobjevily. Přední strana iPhone 5 obsahuje nad displejem čtyři otvory. To znamená, že se zde kromě světelného čidla, reproduktoru a kamery nachází ještě jeden otvor, jehož účel není známý.

Na videu je navíc dobře zřetelný rozdíl mezi podáním černé barvy na iPhone 4s a iPhone 5. Pokud vido opravdu zachycuje skutečný model nebo prototyp iPhone 5, je vidět že společnost Apple zapracovala na podání černé barvy, která se nyní hravě vyrovná Nokii Lumia 800, jenž podáním černé exceluje. Na druhou stranu však údajný iPhone 5 obsahuje poněkud zvláštní home button tlačítko, které odpovídá spíše funkčnímu prototypu zařízení, než produkčnímu modelu, který se dostane k zákazníkům. Pokud vás napadá k čemu slouží čtvrtý otvor na iPhone 5, napište nám to do diskuse pod tímto článkem.

Po zhodnocení videa a s přihlédnutím k diskuzi našich čtenářů pod tímto článkem uvádíme, že se může jednat také o telefon čínského výrobce Goophone.

Dnes nejčtenější

.