Zavřít reklamu

Japonský blog Macotakara přináší nejnovější podrobnosti o očekávaném Apple iPad mini a další generaci iPad nano. iPad mini se bude podle Macotakara skutečně jmenovat iPad mini. Logo iPad mini včetně loga společnosti Apple bude vygravírováno na zadní straně iPodu, stejně jako je vygravírováno na iPodech s hliníkovými zády. Nový iPod nano by pak měl přinést Wi-Fi modul, díky kterému bude možné využívat Apple iTunes iCloud.

Je pravda, že kapacity iPod nano jsou na dnešní dobu již poměrně malé a Apple zřejmě mnohem raději než rozšíření paměti, které jsou v současné době stále ještě příliš drahé na to, aby se mohli v kapacitě 64GB objevit v zařízení za 149$, nabídne přístup k iCloudu. Z ekonomického hlediska je totiž nejen že Wi-Fi modul mnohem levnější záležitostí než větší paměť, ale také přiláká k službě iCloud další miliony uživatelů, kteří vlastní pouze iPod a nemají tak důvod iCloud využívat.

Macotakara v posledních letech sice občas přináší některé informace skutečně jako první na světě, jedná se přitom o informace, které blog získává ze zdrojů ve výrobních linkách. Na druhou stranu však také přinesl řadu informací, které se později ukázaly jako nesmyslné. Je tedy jen na vás, co si o těchto informacích myslíte. Příchod Wi-Fi do iPod nano je však podle nás velmi logický krok, který donutí další uživatele používat iCloud.

ipod-nano-7-generation

Dnes nejčtenější

.