Zavřít reklamu

Jak jsme vás již ráno informovali, v noci rozhodl soud v USA o vítězství Applu ve sporu se společností Samsung. Podívejte se, co na soudní rozhodnutí říká CEO společnosti Apple Inc. Tim Cook. Ten zaslal otevřený email serveru 9to5mac.com, který jej zveřejnil. Dopis není určen pro Samsung, soudce, porotu, je určen pro každého.

Dnešní den byl důležitý pro Apple a všechny inovátory. Mnozí z vás pozorně sledovali proces se Samsungem v San Jose, který probíhal v posledních týdnech. K soudu jsme se uchýlili velmi neradi a pouze poté, co jsme opakovaně žádali Samsung o zastavení kopírování naší práce. Pro nás byla tato žaloba vždy o něčem mnohem důležitějším než o patentech nebo penězích. Je to o hodnotách. Vážíme si originalitu a inovace, naše životy věnujeme tomu, abychom dělali nejlepší produkty na světě. Děláme to pro potěšení našich zákazníků, nikoli pro naše konkurenty, aby to kopírovali.

Děkujeme porotě za jejich služby a investování času, ve kterém si poslechli náš příběh. Jsme nadšeni, že jsme jej mohli konečně někomu vyprávět. Množství důkazů předložených během přelíčení ukázalo, že Samsung šel při kopírování našich produktů ještě dál, než jsme vůbec tušili. Oceňujeme soud za to, že shledal chování Samsungu jako úmyslné a vydal jasný signál, že krást není správné.

Jsem velmi hrý na práci každého z vás.

Dnes vyhrály hodnoty a já doufám, že to slyší celý svět.

Tim Cook

Dnes nejčtenější

.