Zavřít reklamu

MacLegion často přináší balíčky software, ve kterých můžete získat aplikace za výhodnou cenu. Nyní však připravil balíček, který je poměrně zajímavý obsahem, ale ještě mnohem zajímavější cenou. Balíček MacLegion obsahující pět aplikací je totiž zcela zdarma. Popis balíčku, který je dostupný zcela zdarma a pro všechny by snad ani nebyl potřeba, každý si totiž může sám vyzkoušet, jak se jednotlivé aplikace používají. Pojďme se však alespoň v rychlosti podívat na to, co vlastně balíček obsahuje. Aplikace je možné stáhnout samostatně nebo všechny dohromady, velikost celého balíčku je pak 35.8MB. Balíček můžete zdarma stahovat do 20. 8. 2012 přímo zde.

  • ColorStrokes je jedinečná aplikace, která umožňuje měnit barvy na fotografiích doslova jakýmkoli způsobem. Můžete měnit barvy a vnést tak život starým fotografiím nebo dokonce udělat z černo bílých fotografií barevné.
  • Scrambler je jednoduchá šifrovací aplikace pro Mac, díky které můžete chránit své soubory heslem. Samozřejmostí je možnost chránit také soubory, které odesíláte pomocí různých messangerů. Zaheslovat můžete také přímo USB flash disky nebo přenosné externí disky.
  • MacPilot umí zapnout skryté funkce operačního systému Mac OS X, optimalizovat jej a opravit. Samozřejmostí je pak snaha aplikace o optimalizaci a zvýšení výkonu celého systému pomocí jediného kliknutí myší.
  • Thumbs je nový osobní asistent pro správu vašich filmů. Pomocí funkce drag and drop můžete jednoduše vytvořit kolekce oblíbených filmů nebo seriálů.
  • Wallpaper Wizard přináší stovky jedinečných pozadí pracovní plochy od nejmenších rozlišení až po rozlišení 27″ iMacu nebo MacBook Pro Retina přímo do vašeho počítače. Všechny pozadí jsou navíc zcela zdarma.
maclegion-free

Dnes nejčtenější

.