Zavřít reklamu

iFixYouri je profesionální opravna Apple, která se zaměřila na vytvoření schéma, zachycující rozložení jednotlivých, zatím uniklých součástí iPhone 5 na základní desce, o jejímž uniku jsme vás dnes informovali. Zdá se, že základní deska a další části na obrázku, skutečně patří novému iPhone. iFixYouri však z části vyvrací informace o takzvané Nano sim kartě, která by se v novince společnosti Apple měla objevit.

Servisní technici serveru podle konektorů na základní desce usuzují, že iPhone 5 bude opět používat Micro-Sim kartu, kterou známe již z iPhone 4 a iPhone 4s. Aby si mohli být stoprocentně jisti, museli by však dle vlastních slov znát úhel a další fakta o tom, jak bude šuplík se Sim kartou zajíždět přímo k základní desce. Na zhruba 75% však lze říct, že svoji Micro Sim kartu nebudete muset měnit. Pokud však uniklé fotografie šuplíku pro Nano Sim skutečně patří novému iPhonu, je možné, že Apple testoval obě možnosti a je tedy otázkou, zda uniklé fotografie šuplíku pochází ze staršího prototypu nebo z něj naopak pochází většina odhalených součástek.

Abychom předešli zajímavým komentářům o tom, že takto iPhone 5 rozhodně vypadat nebude, protože se někomu nelíbí, podotýkáme, že se zatím stále jedná pouze o uniklé součástky, jenž do sebe zapadají. Nikde není potvrzeno, že se jedná o skutečné části iPhone 5 a minimálně do jeho oficiálního představení to také potvrzeno nebude. Je však zřejmé, že úniků je již poměrně značné množství a jednotlivé součástky i když z různých zdrojů, do sebe zapadají.

iphone-5-diagram

Dnes nejčtenější

.