Zavřít reklamu

V dnešním tipu na hru zdarma se podíváme na zoubek něčemu prohnilému, budeme totiž střílet a municí se šetřit rozhodně nebude. Ono prohnilé v této hře představují staří dobří zombíci, jak vystřižení ze starých her v herních automatech. Ve hře nás čeká velmi slušných patnáct druhů nemrtvých plus bosové na konci každé z úrovní, k jejich eliminaci si pak budeme moci vybrat jednu z 23 druhů zbraní. Po každém dokončené části úrovně se nám sečtou body za mrtvé nemrtvé a za ty pak můžeme nakupovat např. ruční granáty či bullet timy.

Bullet time se rozhodně bude v pozdějších misích hodit, tam už se na Vás pohrnou zástupy nemrtvých ve velmi hojném počtu a tak vám dá zpomalení času více naděje na přežití. Hra není nikterak složitá, hraní příjemně odsýpá, zombíci padají a vy přebíjíte a přebíjíte. Jedná se vyloženě o oddechovku, u které se člověk dobře odreaguje.

Hra je kompatibilní s iPhonem 3GS, iPhonem 4, iPhonem 4S, iPodem touch (3rd generation), iPodem touch (4th generation) a iPadem. Požadovaný je iOS 4.3 či novější.

Více bleskovek

.