Zavřít reklamu

Čekají nás 4 dny zaslouženého pracovního volna, aby toto volno nebylo jen mírumilovné, přinášíme vám kratičkou recenzi na dnešní hru zdarma. A tou hrou je dnes Clear Vision (17+), proč tak sedmnáctka za názvem? Důvod je prostý, práce nájemného odstřelovače není zrovna procházka růžovým sadem a tak je k vidění hodně krve a explicitního násilí, i když páchaného na ne zrovna přesvědčivém zobrazení člověka, střílíte do panáčků, kteří vypadají jak z dopravních značek. Vžijeme se do role chlapíka jménem Tyler, kterého vyhodí z práce a jelikož jinou práci najít nemůže, dá se na práci nájemného odstřelovače. Ve hře nás čeká cca. 20 misí včetně tutoriálu kde se naučíte zacházet se svým pracovním nářadím – puškou. Aby to nebylo tak jednoduché, v jednotlivých misích jsou cíle více vzdálené a svojí velkou roli hraje i vítr, takže musíte u střely na větší vzdálenosti více předsazovat.

K misím vyrážíte ze svého bytu, kde nacházíte objednávky s podrobnými instrukcemi na svoje zakázky. V nich je vždy uvedeno, koho máte zastřelit, případně nějaká pomůcka, která vám pomůže danou figurku najít. Pokud se v misi netrefíte, nebo zastřelíte toho nepravého mise okamžitě končí a hrajete ji znova. Dále se v bytě nachází noviny kde se mimo jiné probírají i Vaše činy, z bytu můžete dále zajít k Benovi což je místní prodejna zbraní a střeliva. Zbraní je na výběr pět kousků a každý se hodí pro jinou zakázku.

Protože není nic zadarmo, za zbraně se musí platit, peníze pak vyděláváte provedením dané zakázky nebo sázením na zápasy v boxu. Jediné co u této zajímavé hry zamrzí je její trvanlivost, 20 misí opravdu není mnoho a hra je dohraná v pohodě za jeden večer. Hra je kompatibilní s iPhonem 3GS, iPhonem 4, iPhonem 4S, iPodem touch (3rd generation), iPodem touch (4th generation) a iPadem. Požadovaný je iOS 4.0 či novější.

Dnes nejčtenější

.