Zavřít reklamu

Pokud patříte do poměrně velké skupiny uživatelů mobilního telefonu Apple iPhone, kteří mají problémy se signálem nebo si myslí, že stojí za to signál zlepšit, můžete vyyzkoušet novou aplikaci SignalRefresh, která je dostupná pro všechny majitele Jailbreaknutých telefonů. Zvýšením signálu nejen že zlepšíte kvalitu hovorů, ale také můžete zrychlit odesílání a příjem dat.

Aby měl iPhone nebo vlastně kterýkoli mobilní telefon vždy co nejkvalitnější signál, funguje tak, že automaticky vyhledává vysílače, které jsou nejbliž nebo poskytují nejsilnější GSM signál. Mobilní telefon neustále přepíná mezi jednotlivými vysílači GSM signálu a hledá ten nejlepší. Problém je v tom, že se to občas nemusí podařit a telefon zkrátka nestíhá přepínat na nejlepší možné vysílače. Vše lze vyřešit restartem zařízení nebo přepnutím do letového režimu a zpět.

Existuje však i jednodušší a rychlejší způsob, aplikace SignalRefresh spustíte vždy, když si myslíte, že byste mohli mít lepší signál. Po spuštění aplikace automaticky vyhledá nejlepší vysílač a iPhone se na něj přepne. Mnoho desítek uživatelů již hlásí velmi dobré výsledky, což potvrzuje také naše testování. Aplikace stojí 0,79€ a je dostupná ke stažení přes Bigboss Repo v Cydia.

Dnes nejčtenější

.