Zavřít reklamu

Spoločnosť Apple je známa aj tým, že podobu a technickú špecifikáciu každého svojho nového produktu si snaží starostlivo utajiť, aby tak pri oficiálnom predstavení ohúrila všetkých technických nadšencov a konkurentov. Na druhú stranu však existujú určité zdroje, pochádzajúce buď priamo z Cupertina alebo z dodávateľského reťazcu, ktoré sa snažia aspoň čiastočne informovať verejnosť o dizajne, či použitom hardvéri budúceho produktu značky Apple. Vo väčšine prípadov sa bohužiaľ jedná len o zámernú dezinformáciu a preto treba brať takéto druhy informácii s nadhľadom.

Podobná situácia sa odohráva aj pred uvedením šiestej generácie iPhonu,  pri ktorom o ďalšej uniknutej súčiastke informuje server SW-BOX.com. Konkrétne sa jedná o komponent obsahujúci konektor pre slúchadlá, reproduktor a možné si je všimnúť aj anténu bezdrôtového pripojenia Wi-Fi. V porovnaní s iPhone 4/4S je organizácia súčiastok odlišná, pretože u súčasných modelov je  na tomto komponente konektor pre slúchadlá, tlačidlá na ovládanie hlasitosti a vypínanie zvuku.

Osobne mi to začína pripomínať skladačku, ktorej jednotlivé diely prichádzajú takmer každý týždeň. Preto v prípade že sa nejdená o falzifikáty, si možno z uniknutých súčiastok poskladáme nový iPhone ešte pred jeho predstavením.

iphone_5_headphone_jack_earpiece_cable

*Zdroj: SW-BOX.com

Dnes nejčtenější

.