Zavřít reklamu

Apple plánuje implementovat do nového iPhone menší dockovací konektor, uvádí s odkazem na svůj zdroj iMore. Jedná se o server, který v minulosti přinesl jako první informace o LTE iPadu a mnoha dalších. iMore však uvedl, že Apple je stále ještě ve fázi prototypů a testování nového iPhone a že dokonce ještě není dán ani finální design. To se však od společnosti, která má promyšlené vždy nejméně tři tahy dopředu dá jen z těží očekávat. Podle zdrojů mnoha zahraničních serverů Apple ovšem stále ještě nedokončil finální iPhone.

iLounge uvádí, že příští iPhone bude mít menší, přepracovaný dock konektor a 4″ displej, který se zvětší pouze na výšku. iPhone 4s a iPhone 4 se prodávají až neuvěřitelně dobře, je tedy otázkou, zda má vůbec Apple měnit vzhled nového telefonu a nevyužije iPhone 4 design s drobnými úpravami, které bude prezentovat například menší dock konektor, ke kterému však bude pravděpodobně nutné dodávat redukci, jelikož tisíce zařízení pro Dock konektor by tak ztratili možnost využití s novým iPhonem.

Pokud Apple skutečně ještě nemá nový iPhone dokončen, je jasné, že se jej nedočkáme dříve než v září/říjnu letošního roku. Apple totiž potřebuje minimálně dva až tři měsíce před představením novinky zahájit výrobu, aby dokázal uspokojit miliony zákazníků. Od iPhone 5 se navíc očekává ještě větší zájem než který byl o iPhone 4S. Ten totiž mnoho lidí přeskočilo a sečkává právě na příchod novinky z dílny Apple.

Související články


Dnes nejčtenější

.