Zavřít reklamu

Rovnako ako každá žena aj ja milujem topánky. Nedávno som objavila novú sociálnu sieť venovanú práve topánkam, ktorá ma zaujala natoľko, že som nemohla odolať a pustila som sa do jej prebádania a teraz sa chcem o tom s vami podeliť. Celá sociálna sieť je založená na aplikácii, ktorá je v súčastnej dobe dostupná len na iTunes App Store. Hlavným zmyslom Shoe Pics je zdieľať fotografie svojich topánok mezi ostatnými dámami. Tie následne hodnotia fotografie pomocou tlačítka Like podobného tomu z Facebooku, alebo ich môžu rovno okomentovať. Tak isto tu môžete mať aj svojich followers podobne ako na Tweeetri a tiež môžete sledovať ostatných. Tým, že celá sociálna sieť vyrástla primo na mobilných telefónoch iPhone a multimediálnych prehrávačoch iPod touch, je veľmi jednoduchá a jej používanie zvládne každá z vás milé dámy. Poďme sa teda pozrieť na Shoe Pics a samozrejme taktiež na naše milované topánočky.

Aplikácia je dostupná celkom zadarmo a registrácia do sociálnej siete Shoe Pics trvá len pár sekúnd, behom ktorých vyplníte prihlasovacie meno, heslo a doplníte svoju profilovú fotografiu. Samozrejmosťou je aj rozšírený profil, tak ako aj na ostatných sociálnych sieťach. Hneď na úvod vás však musím upozorniť na to, že okrem nás žien milujúcich topánky používá túto sociálnu sieť aj  pomerne velké množstvo chlapov, ktorí tu často šíria vulgárne fotografie alebo si naše nôžky prehliadajú pre svoje uspokojenie.  A na moje prekvapenie som tu našla aj pár žien, ktoré si túto aplikáciu splietli so sex zoznamkou a uverejňujú tu svoje erotické fotografie. Nám, ale neostáva nič iné len dúfať, že týto ľudia skoro odpadnú a ostanú len baby, milovníčky topánok. Celá aplikácia je rozdelená do niekoľkých záložek, v ktorých máte možnosť fotografovať svoje topánočky, prehliadať topánočky ostatných dám, prehliadať topánky svojich priateliek, čítať odkazy od ostatných a prehliadať svoj profil. Toto všetko mi veľmi pripomína facebook.

Shoe-Pics

Hlavným cieľom sociálnej siete Shoe Pics je samozrejme pochváliť sa ostatným ženám s topánkami, ale zároveň taktieť získať inšpiráciu od ostatných a zaobstarať si topánky, ktoré zdieľa niektorá z ďalších dám. Vďaka možnosti komentárov, nemáte napríklad problém zistiť, kde môžete dané topánočky kúpiť. Sociálna sieť naviac nie je založená na značkách a nechválenie sa tým, že máte nové Laboutinky, zkrátka sa len pochválite peknými podpätkami bez toho,  aby tu niekto riešil ich značku alebo cenu. Výhodou je teda fakt, že tu nájdete inšpiráciu mezi topánkami rádovo za desiatky až stovky Eur.

Osobne by som veľmi ocenila zablokovanie profilov, ktoré prezentujú vulgárne fotografie alebo profilov, ktoré používají muži k plneniu svojich sexuálnych túžieb. Všetko je možné naviac vyriešiť celkom jednoducho. Keby autori pridali nutnosť zdieľať minimálne tri rôzné fotografie a zablokovali možnosť vybrať fotografie z Camera Roll a bolo by možné ich len vyfotografovať, rozhodne by ubudlo rôznych individuí. O to asi ale nikto nemá záujem, alebo minimálne potrebu to riešiť. Aplikácia samotná je však veľmi jednoduchá a trvá len chvíľku než sa s ňou celkom zžijete. Prezatiaľ chýbajú taktiež push notifikácie, ktoré by vás upozorňovali na nové komentáre u vašich fotografií.

Shoe Pics môžem doporučit všetkým ženám, ktoré milujú svoje topánky a neostáva než sa tešiť na aplikáciu, ktorá bude zameraná na zdieľanie fotografií kabeliek, alebo iných kúskov oblečenia a doplnkov. Pokiaľ naviac váš partner holduje vysokým podpätkom rovnako ako ten môj, používaním aplikácie mu isto tiež urobíte veľkú radosť.

 

Dnes nejčtenější

.