Zavřít reklamu

Teprve minulý týden se na veřejnost dostaly fotografie home button tlačítka z očekávaného iPhone 5 a již jste jsou další úniky. Dodavatel dílů pro iOS zařízení SW-BOX.com právě zveřejnil informace o tom, že dostal od jednoho ze svých dodavatelů novou součástku pro iPhone 5. Součástkou není nic jiného než šuplík na micro-sim kartu, který naleznete ve všech telefonech iPhone. Šuplík nebo chcete-li box pro micro-sim kartu je v podstatě totožný s tím, který používá iPhone 4 a iPhone 4S. To však znamená, že pokud se jedná o skutečně originální součástku z nového modelu iPhone, bude tento iPhone ve stejném nebo minimálně velmi podobném designu jako současný model iPhone 4S.

Kdyby se totiž Apple rozhodl udělat například nižší profil nebo zaoblená záda telefonu, dočkali bysme se šuplíku pro micro-sim kartu s menším profilem, tak jako tomu bylo u iPhone 3G, respektive iPhone 3GS. Apple se snaží již delší dobu patentovat takzvaný nano-sim formát, který by přinesl ještě menší sim karty do mobilních telefonu. Konkurenční společnosti však nesouhlasí a Applu se tak zatím nepodařilo vyjednat odsouhlasení od mezinárodního úřadu pro mobilní a datové služby.

Zatím veškeré informace a uniklé fotografie součástek telefonu naznačují, že bude vypadat stejně nebo velmi podobně jako současný model. Samozřejmě se může jednat o úniky, které Apple záměrně podporuje a uvolňuje jen proto, aby následně mohl přijít s telefonem zcela jiným, než tím který společnost očekává. Na druhou stranu je potřeba připomenout fakt, že posledním produktem společnosti, který se podařilo skutečně utajit až do poslední vteřiny byl právé první iPhone, který v roce 2007 představil Steve Jobs a nikdo do poslední vteřiny netušil, jak bude tento telefon vypadat. Dokonce i představení iPadu již zasáhla vlna úniku informací a zhruba půl dne před jeho oficiálním představením se přímo z konferenčního sálu objevila fotografie tohoto tabletu.

iphone_5_sim_card-tray

Související články


Dnes nejčtenější

.