Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Že se Apple nedá vylepšovat? MacBooky umíme vybavit extrémně rychlým SSD úložištěm a zkrátit tak každodenní čekání u počítače na milisekundy. Nebudete se muset minutu dívat na točící se kolečko při startování počítače nebo při spouštění Photoshopu. Všechny vaše povely se dočkají bleskové odezvy. Používáme SSD disky od amerického výrobce, který se specializuje přímo na počítače Apple a kromě nejvyššího výkonu mezi konkurencí nabízí nadprůměrnou kvalitu podpořenou dlouhou zárukou.

Sestava s SSD nabízí menší kapacitu, na to však máme řešení. Používáte v MacBooku Pro ještě zastaralou DVD mechaniku? Její místo zaujme druhý, klasický disk připravený pro záplavu vašich objemných dat. Pro opravdu náročné uživatele takovou sestavu doplníme až 16 GB operační paměti. I u MacBooku Air se najde místo na vylepšení. Až 3x rychlejší SSD úložiště než standardní. Navíc s kapacitou nevídaných 512 GB. To vše v hotové sestavě, s plnou zárukou a podporou.

Nsparkle.cz

Předpokládáme, že mnoho z vás již svůj počítač Mac vlastní a nechcete ho měnit za nový. Proč taky? Vždyť za zlomek ceny nového může být ten váš opravdu bleskově rychlý. Nechte u nás svého parťáka oživit. Vrátí se vám s rychlejším diskem, větší kapacitou pro data a větší pamětí. Navíc bude vyčištěný jak od softwarových, tak od reálných nečistot.

I mezi Apple počítači mohou být výjimečné kusy a takové my chceme vytvářet. Maximální rychlost, kapacita a vybrané příslušenství jsou pro nás jen začátek…

Dnes nejčtenější

.