Zavřít reklamu

V aplikaci Cydia se objevila nová utilita, která umožňuje odblokování jakéhokoli iPhone s iOS 5 a Jailbreakem. Po použití utility SAM by měl iPhone plnohodnotně fungovat se SIM kartou jakéhokoli operátora. Utilita nevyžaduje použití žádného hardwarového řešení v podobě Gevey sim nebo podobných udělátek. K odblokování telefonu budete potřebovat pouze originální sim kartu na kterou je iPhone blokovaný, nainstalovaný operační systém iOS 5 s jailbreakem, iTunes a novou sim kartu, na kterou chcete telefon odblokovat. Utilita je na světě teprve pár hodin a je potřeba brát v potaz, že veškeré kroky v následujícím návodu provádíte výhradně na svou zodpovědnost. Pokud nemáte svůj telefon Jailbreknutý, využíjte náš návod na Jailbreak iOS 5.

  1. Otevřete aplikaci Cydia a přidejte repo: repo.bingner.com.
  2. Nainstalujte utilitu SAM.
  3. Spusťte SAM a zmáčkněte De-Activate iPhone.
  4. Vraťte se do hlavního menu SAM a zvolte More Information. V sekci SIM Details zkopírujte číslo IMSI.
  5. Vyndejte původní SIM kartu a vložte novou SIM.
  6. Aplikaci SAM nechte ve stavu Enabled a zvolte sekci Method a možnost By Country and Carrier. Vraťte se zpět a z výběru vyberte svoji krajinu (CZ/SK) a zvolte operátora, jehož SIM kartu budete používat.
  7. Vraťte se do sekce More Information a zvolte Spoof Real SIM to SAM. V položce SAM Details vymažte číslo IMSI a vložte místo něho číslo, které jste zkopírovali.
  8. V hlavním menu SAM zvolte sekci Utilities a zvolte Attempt Activation. Zařízení se nyní restartuje.
  9. Spusťte utilitu SAM a zvolte Disabled.
  10. Připojte iPhone k iTunes a buďte trpělivý. Připojujte a odpojujte iPhone do doby, než se objeví hláška že se zařízení nepodařilo aktivovat. Zvolte OK a následně by se po pár minutách mělo objevit logo nového operátora s tím, že telefon bude plně funkční.

Dnes nejčtenější

.