Zavřít reklamu

V App Store nalezneme opravdu spoustu komunikačních aplikací. Je ale jedna, kterou jsem si za posledních pár měsíců velmi oblíbil. Voxer je klasická Push To Talk aplikace, se kterou mimo zvuk můžete posílat obrázky, videa, text a nebo sdílet polohu.

Po instalaci si musíte vytvořit nový účet a nebo aplikaci propojit s facebookem. Po registraci budete mít v kontaktech automat, který vám vysvětlí, jak aplikaci používat. Svým známým můžete poslat pozvánky a nebo už registrované uživatele vyhledat pomocí vyhledávače.

Jakmile budete mít nějaké kontakty, můžete začít komunikovat. Ve zprávách funguje Copy and Paste, dále můžete posílat fotografie uložené ve vašem zařízení a nebo pomocí Voxeru fotografii přímo pořídit. A nakonec asi nejlepší funkce Push To Talk. Jednoduše podržíte prostřední tlačítko a nahrajete vzkaz. V nastavení si můžete vybrat, jestli chcete sdílet svoji polohu. Dále si můžete vyplnit údaje ve svém profilu, psát statusy, tvořit skupiny, se kterými budete komunikovat, můžete si nastavit systém upozorňování, mazat svou historii.

Někdo by mohl říct, že mu iMessage stačí, někdo zase že iOS uživatelů je v ČR žalostně málo. Mě osobně tato aplikace nadchla a využívám ji už pár týdnů každý den. Je sice pravda, že jsem v USA a iPhone a nebo alespoň iPod tu má skoro každý, ale Voxer je i pro Android a obě verze jsou plně kompatibilní, čímž se nám okruh velmi rozšíří i v Česku. Nejvíc oceňuji hlasové zprávy a to, že je tato aplikace zdarma je už jen třešnička na dortu.

Aplikace je stabilní, rozšířená, pravidelně aktualizovaná, rozšířená mezi lidmi a plní všechny mé požadavky. Pro používání musíte být samozřejmě připojeni k internetu, ale nějaký ten datový tarif má dnes už snad každý vlastník smartphonu. Pokud rádi posíláte hlasové zprávy, aplikaci vám určitě doporučuji. Tento komunikátor je určen pro iPhone a iPod Touch s iOS 4.0 a novějším.

 Voxer si můžete zdarma stáhnout v iTunes App Store zde.

Dnes nejčtenější

.