Zavřít reklamu

Ashton Kutcher, americký herec známý z populárního seriálu Dva a půl chlapa kde nahradil Charlieho Sheena, se na roli Steva Jobse opravdu pilně připravuje. Alespoň pokud lze tak soudit z jeho rozhodnutí zrušit, popřípadě pozastavit, veškeré projekty na kterých v současnosti pracuje, aby se mohl na roli Jobse ve filmu Marka Hulma plně soustředit. Podle režiséra se Kutcher do role doslova vžil a dokonce propadl víře, že pro roli byl předurčen.

„Začal se již scházet s lidmi, kteří Steva Jobse osobně znali. Pracuje s profesionály na svém hlase, aby jej co nejvíce přiblížil Jobsovu, nechá si narůst i vlasy, aby mu byl opravdu podobný. Dokonce zrušil i všechny své současné projekty. Věří, že pro roli byl předurčen“ Řekl Mark Hulme iPadovému magazínu The Daily.

Oznámení o Kutcherově obsazení byla přijata se smíšenými pocity, ale režisér věří, že herec nezklame a „dokáže světu, že je to ta pravá role pro něj“. Podle dosavadních zpráv byly práce na filmu zahájeny již minulý rok, dokonce před říjnovým úmrtím Steva Jobse a tedy i před vydáním jeho biografie od Waltera Isaacsona. Natáčení by mělo začít příští měsíc a snímek by měl mít premiéru na Den Díkůvzdání (svátek se slaví každý 4. čtvrtek v měsíci listopadu). Film se zaměří především na Jobsovi počátky.

„Rozhodli jsme se, že film bude začínat v roce 1971, kdy Jobs a Wozniak začali spolupracovat. Poté se scénář stáčí k počátkům Applu a k příchodu Johna Sculleyho. Samozřejmě nevynecháme ani Jobsův odchod a jeho velkolepý triumf spojený s návratem do firmy.“ Oznámil Hulme.

K výtkám o vybrání Kutchera se vyjádřil i spoluzakladatel Applu Steve Wozniak.

„Strach, který má spousta lidí se týká především toho, že Ashton je teď v kurzu a proto byl taky vybrán. Podle mého názoru byl  jeho výběr proveden co nejprofesionálněji. Jsem opravdu rád, že se projektu účastní. Myslím, že do celého projektu vloží velkou část svých schopností, jelikož se o roli podrobně zajímá.“ Řekl Wozniak webu TMZ.

Spolu s tímto filmem vzniká zároveň i další, který bude mapovat Stevův život podle Isaacsonovi biografie. Na tu si práva ke zfilmování zakoupila Sony Pictures a prozatím veškeré detaily o připravovaném snímku tají.

040312-gossip-ashton-kutcher-1-ss-662w-at-1x-e1333535808930

*Zdroj: Cult of Mac

 

Dnes nejčtenější

.