Zavřít reklamu

Historie se opět opakuje a poté, co téměř veškeré generace mobilního telefonu iPhone a tabletu iPad byly nedostatkovým zbožím, stal se jím také nový iPad 3. generace. Apple se oficiálně vyjádřil pro server usatoday.com a uvedl: „Odezva zákazníků na nový iPad byla neuvěřitelná a limit, který jsme měli připravený pro předobjednávky, byl již vyčerpán. Zákazníci mohou i nadále objednávat online a čekat na oznámení data doručení.“

Apple tak dokázal nový iPad vyprodat za pouhé tři dny. Kolik iPadů se za tuto dobu vyprodalo se jistě dozvíme již velmi brzy v oficiální tiskové zprávě. Ukáže se tak, kolik iPadů vlastně Apple dodal na trh. Apple zřejmě využívá nedostatku svých produktů jako chytrého marketingového tahu, díky kterému zákazníkům nedává příliš prostoru pro váhání, zda o nový produkt skutečně stojí a koupí si jej nebo si to ještě rozmyslí.

Apple iPad 3. generace se začne v kamenných obchodech Apple Store prodávat 16. 3. 2012, tedy již tento pátek. Předběžné objednávky stále pokračují, ovšem čas dodání se prodloužil. Apple v současné době posunul datum doručení na dva až tři týdny od objednání. Otázkou pak zůstává, kolik iPadů spatří české obchody, když Apple nedokáže zásobovat ani americký trh.

*Zdroj: usatoday.com

Dnes nejčtenější

.