Zavřít reklamu

Již dříve jsme vás informovali, že displeje nového iPadu měl dodávat kromě LG a Samsungu i Sharp. Ten však nesplnil schvalovací proces Applu. Co bylo, ale před několika týdny takřka definitivní, tak dnes již nejspíše neplatí. Alespoň podle nejnovějších fotografií údajných součástek nové generace jablečného tabletu. Jak můžete vidět níže, součástky ke kterým se dostala iLab Factory se mírně odlišují od současné generace. Nejdůležitější je ale fakt, že podle iLabu všechny části do sebe přesně zapadají. Nejvýraznější změna je v uchycení displeje nového iPadu. Otvory pro šroubky jsou umístěny jinde než u současné generace, díky čemuž lze skvěle uchytit do rámu zobrazovací panel Sharpu, který by měla do vínku dostat právě příští generace tabletu.

ipad3-120213-1

Použitý displej podle všeho disponuje rozlišením 2048×1536 pixelů, přičemž hustota pixelů na palec činí 260 pixel, což je takřka dvojnásobek oproti 132 ppi u generace současné. Mezi dalšími součástkami, ke kterým se iLab dostala, byl i zadní kryt. Ten narostl o zcela zanedbatelný jeden milimetr-pravděpodobně bude třeba navýšit kapacitu baterie, vzhledem k vyšším nárokům displeje. Server dále upozornil na rozdíly otvorů pro kameru. Průměr je zcela identický jako u předchozí generace, ale je použity jiný způsob uchycení kamery v celém krytu.

Podle fotek je Vám tedy jasné, že designově se třetí generace od druhé bude lišit v absolutních detailech. Největším lákadlem by měla být právě „opravdu úžasná“ obrazovka. Jaká bude realita a zda jsou tyto součástky pravé, se dozvíme pravděpodobně během března, kdy by měl být iPad představen.

ipad3-120213-2

 

*Zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.