Zavřít reklamu

iphone-5
V tomto článku, sme predstavili zaujímavý koncept nového iPhone SJ, ktorý zbudil vo svete skutočne pozitívne ohlasy. No teraz prišiel na rad známy dizajnér Kris Groen, ktorý vzbudil obdiv v roku 2007 , kedy predstavil koncept iPhonu, na ktorom bolo úplne odstránené tlačidlo “home button” a všetko sa ovládalo prostredníctvom multi-dotykovej technológie. Tento raz, sa však vydal úplne iným smerom a ukázal nový iPhone 5 rovno z dvomi “home button” tlačidlami umiestenými po boku zariadenia.

Ďalšia generácia iPhonu má v Groenovom návrhu 4” Retina displej, 10-megapixlový fotoaparát a vzhľadom je podobný iPhonu 4S. Tá najväčšia zmena, ktorá však zaujala, sú spomenuté dve “home button” tlačidlá umiestené po bočných stranách, pretože ich funkcia nespočíva len v zatváraní aplikácií ale slúži aj na množstvo iných funkcií, ktoré najlepšie uvidíte na názornej ukážke vo videu:

Resumé

Ako koncept to znie určite zaujímavo, no osobne v tom nevidím veľkú budúcnosť, keďže sa jedná o vzhľadovo dosť nezaujímavý koncept.

*Zdroj: AppAdvice.com

Dnes nejčtenější

.