Zavřít reklamu

Dovolte mi, abych vám tímto krátkým odstavečkem popřál krásné a pohodové prožití Vánočních svátků a šťastný vstup do nového roku 2012. Chci vám také jako šéfredaktor poděkovat za přízeň, kterou jste nám v letošním roce nejen zachovali, ale také mnohonásobně zvýšili. Velmi si vážím možností, které se mi osobně a celému webu díky našim čtenářům otevřeli. Nikdy bych nevěřil, že budu v televizi, budou nás citovat největší České i zahraniční noviny a weby.

Před rokem touto dobou mě poprvé kontaktoval zástupce šéfredaktora Lidových novin a nyní již půl roku najdete denně naše články v elektronickém vydání tohoto deníku. Velmi si vážím čtenářů Letem světem Applem, díky kterým se nejen mě, ale všem kteří se na LsA podíleli otevřela cesta k novým, nečekaným možnostem. Díky vám jsem spustil další dva nové projekty ladiesmagazine.czmensmagazine.cz, kterým se v příštím roce bude celý tým kolem Letem světem Applem věnovat.

Nesmírně děkuji své ženě, bez které bych neměl potřebnou motivaci a jenž si nesmírně vážím – příští rok zapracujem na bábätku! Děkuji všem redaktorům a speciálně pak také programátorovi Eriku Bročkovi, který přes svůj věk 12 let dokázal s LsA doslova zázraky. Děkuji také všem partnerům se kterými spolupracujeme! Tak vidíte nakonec jsou z toho tři odstavce a vy jistě již nervózně očekáváte nějaký ten Apple produkt pod stromečkem. Nebudu tedy už dále zdržovat a pouze vám všem, kteří nás čtete poděkuji a popřeji, ať si v roce 2012 splníte své sny a můžete dělat to co vás opravdu baví, ne to co musíte. Všem to z celého srdce přeji a vím, že pokud se nevzdáte svých snů a budete na nich pracovat, dostanete se tak daleko jak jen to jde!

Články na Letem světem Applem můžete opět očekávat 2. 1. 2012!

Roman Zavřel – šéfredaktor a majitel

Dnes nejčtenější

.