Zavřít reklamu

Jak již samotný název aplikace napovídá, jedná se o tisíc míst po celém světě, která určitě stojí za to navštívit. Ale protože se asi málokdo podívá na celou tisícovku, můžete se alespoň pokochat fotografiemi s vysokým rozlišením a tipy návštěvníků. To ale není vše, co vám může tato aplikace nabídnout. Stane se také skvělým pomocníkem při cestování. Podívejte se, co vše tato aplikace umí. Na hlavní straně najdete mapu světa, rozčleněnou podle kontinentů, kde má pro větší přehlednost každý svojí barvu. Nad každým státem najdete vlaječku s číslem, které udává počet zajímavých míst. Po rozkliknutí jednotlivých částí světa se mapa zvětší a vlaječky označující zajímavá místa se roztřídí přesněji podle jejich polohy.

IMG_0204

Nemáte-li zrovna v plánu vycestovat na dovolenou, můžete se alespoň podívat na nádherné obrázky ze všech koutů světa. U každé fotografie najdete vyčerpávající popis místa, které právě obdivujete a také jeho polohu na mapě.


IMG_0203
                                                                                                              Registrace
Jestli se vám nějaké místo zalíbilo natolik moc, že se chystáte na něj podívat, můžete si ho po jednoduché registraci uložit do seznamu vysněných míst.
Registrace má ještě další výhodu, a to ukládání míst, které jste již navštívili. Na ikonce se potom objeví pásek s textem „Byl jsem zde“.

IMG_0206

U každého místa najdete několik obrázků ve vysokém rozlišení, tipy návštěvníků a máte-li přátele používajíci tuto aplikaci, uvidíte také, jestli se tam někdo chystá, nebo tam již byl.
Můžete si také nechat vypsat místa, která jste již navštívili, nebo ta, na která byste chtěli.

IMG_0209

Čechy sice na mapě standartně vyznačené nejsou, ve výpisu všech světových zajímavostí je však o České republice zmínka hned osmkrát. A to ve spojitosti s Českým Krumlovem, Karlovými Vary, Kutnou Horou, českým pivem, Staroměstským náměstím, Pražským hradem, jižní Moravou a Olomoucem.

Aplikace se mi moc líbila a určitě během cest najde svoje využití. A kdyby ne, najdete zde i sbírku krásných fotografií.

Dnes nejčtenější

.