Zavřít reklamu

Názory na Apple Magic Mouse můžou být nejrůznější, na jedné věci se však musí shodnout všichni. Pokud používáte Magic Mouse na dřevěném stole, dříve nebo později si jej nepříjemně vyškrábete a znehodnotíte. Přesně to se stalo i mě už u druhého stolu na kterém pracuji. Proto jsem se začal zajímat o kvalitní podložky, které co nejlépe pasují k Magic Mouse. Pánové z Macsales.com mi doporučili Newer Technology NuPad™, podložku z pravé Brazilské kůže.

Nakonec jsem neodolal a dostal podložku k recenzi. V současné době ji používám již několik dní a dovolím si říct, že se jedná o balzám pro Magic Mouse. Podložka je vyrobena z pravé Brazilské kůže, která je velmi jemná, dokonce až tak jemná, že její vzorek vidíte pouze při velmi blízkém pohledu. Podložka nabízí dostatečné pohodlí nejen pro myš, ale také pro zápěstí, které se při práci dotýká podložky. Některým uživatelům může vadit poměrně vysoký profil, díky kterému vystupuje podložka zhruba půl centimetru nad povrch stolu.

Kvalita na prvním místě
Kožena vrstva je silná zhruba 2 milimetry, zbytek podložky je tvořen z pryže, která má však oproti běžným podložkám zacelené okraje. Pěna je tedy ze všech stran zatavená a nehrozí odlupování nebo vydrolování pryže. Zde se v podstatě kromě kůže nejvíce pozná kvalita podložky. Nemusíte se tedy bát, že se vám podložka za bezmála 25$ zničí. Spodní strana je tvořena z protiskluzového materiálu, který drží na stole bez sebemenšího pohybu. Na druhou stranu podobnou spodní stranu mají podložky v mnohem levnější cenové kategorii. Jistě vás překvapí také váha, která se pohybuje okolo 200gramů.

leather-numpad
Magic Mouse vs. Recenze Newer Technology NuPad™
Magic Mouse nepatří zrovna mezi nejlépe klouzavé myšky. Podložka její klouzání nikterak neusnadní a je jen na vás zda vám rychlost Magic Mouse vyhovuje. Pokud patříte mezi uživatelé, kteří nejsou ani při nejrychlejším nastavení pohybu kurzoru spokojeni, není Recenze Newer Technology NuPad™ nic pro vás. Podložka totiž sice velmi zpřesňuje pohyb, ale také jej zpomaluje. Pro grafiky a lidi kteří provádějí přesné pohyby, se však jedná o skvělou volbu.

Resumé
Nedovolím si porovnávat kvalitu Newer Technology NuPad™ s jinou podložkou, protože jsem žádnou podobně kvalitní nikdy netestoval, myslím si však, že v podobné ceně nekoupíte výrazně kvalitnější nebo lepší podložku. Podložka rozhodně není určena pro uživatele, kterým vadí pomalý pohyb kurzoru Magic Mouse. Jedná se o stylový doplněk kanceláře, který doladí luxusní vzhled vašeho počítače, displeje a kvalitního stolu. Výrobce cenou zřejmě nepředpokládá, že si podložku pořídí jiní uživatelé, než ti kteří holdují luxusu a vyjímečnosti. Prodejce MacSales.com si je kvalitou podložky Recenze Newer Technology NuPad™ dokonce tak jistý, že nabízí doživotní záruku. Podložku pod myš můžete zakoupit za cenu 24,99$ zde.

Dnes nejčtenější

.