Zavřít reklamu

TeeVee uživatele informuje o vydání nové epizody jejich oblíbeného seriálu. Jedná se o zajímavou utilitku, která se však hodí převážně pro fanoušky, jenž sledují seriály na Amerických televizních stanicích nebo je okamžitě po vydání seriálu stahují do počítače. Hned se podíváme proč. Aplikace obsahuje seznam několika desítek, v současné době vysílaných seriálů. Většina na Českých ani Slovenských televizích však neběží. V seznamu si vyberete svůj oblíbený seriál, o kterém můžete zjistit zajímavé informace. Samozřejmě vidíte to hlavní, tedy odpočítávání času, do vydání další epizody. Dále se u každého seriálu nachází hodnocení, které ovšem nikde není vysvětleno a nejde jej ovlivnit. Nevím tedy, zda se jedná o hodnocení vývojářů, odborné komise nebo náhodného generátoru hvězdiček.

Kromě popisu se zde nachází informace o obsazení hlavních rolí nebo například detailní popis všech již vydaných epizod. Tuto vlastnost hodnotím jako největší pozitivum celé aplikace, máte totiž kompletní přehled o všech epizodách, což se například fanouškům The Simpsons jistě hodí, vzhledem k počtu vydaných dílů. Bohužel v popisu se vyskytují chyby v podobě HTML značek v textu, které ruší jinak celkově dobrý dojem. Poté co o svém oblíbeném seriálu zjistíte všechny potřebné informace, můžete si jej přidat na hlavní plochu aplikace, která funguje zcela stejně jako plochy v operačním systému iOS. Nejdůležitější vlastností aplikace je pak možnost nechat se notifikovat o nově vydané epizodě. Zde jsem však narazil na problém. V momentě kdy nastavíte u některého seriálu notifikace, nelze je vypnout. Tlačítko pro volbu notifikací zkrátka přestane reagovat a vy budete na daný díl chtě, nechtě upozorněni. Upozornění je nastaveno nadále i v situaci, kdy seriál odstraníte z domácí obrazovky.

Aplikace nabízí velmi příjemné grafické prostředí a díky inspiraci v operačním systému iOS také zcela intuitivní ovládání. Bohužel díky výše uvedeným chybám je potřeba na aplikaci ještě pořádně zapracovat, což se však mohlo stát ještě před jejím uvolnění do iTunes App Store. Osobně hodnotím jako největší přínos popis jednotlivých dílů seriálu, včetně screenshotu. Pomocí kterého můžete snadno identifikovat, zda jste daný díl již viděli nebo nikoli. Aplikace je určena skutečně pro fanoušky seriálů, kteří je stahují okamžitě po vydání. Dozvíte se totiž vydání epizody, ale nikoli informace o tom, na kterém kanálu a kdy bude daný díl odvysílán.

Dnes nejčtenější

.