Zavřít reklamu

Figurky Steva Jobse byly v prodeji již během ledna/januára tohoto roku. Na kauzu okolo jejich prodeje si pravidelní čtenáři pravděpodobně ještě pamatují, ti ostatní si ji mohou připomenout zde. Figurky, jejichž prodej Apple okamžitě zablokoval se staly obrovským hitem. Nedlouho poté, co výrobce skončil prodej, zahájili překupníci prodej sběratelům na aukčním portálu ebay.com, kde se ceny figurek vyšplhaly na neuvěřitelné ceny kolem 2000$ (téměř 35 000Kč). To však Apple později také zamítl a prodej na ebay.com okamžitě ustal. Nyní máte možnost si pořídit svého Steve také vy, navíc za cenu, která jistě mile překvapí.

Prodejní portál dealextreme.com začal s prodejem figurek, které samozřejmě nejsou tak kvalitní jako ty původní od společnosti MIC, ovšem svou cenou 280Kč, se možná stane vhodným dárkem pro nejednoho fanouška Applu a Steva Jobse. Za tuto cenu, která je včetně poštovného do ČR/SR, získáte 18 centimetrů vysokou figurku Steva Jobse, která je připevněna k podstavci ve tvaru loga společnosti Apple. Součástí balení je také miniaturní iPhone a iPad, které se vejdou Stevovi do rukou. Samozřejmě nechybí ani legendární brýle, bez kterých si jej asi málo kdo z nás dokáže představit. Figurka je „oblečena“ do typického stylu Steva Jobse, tedy černého roláčku, modrých džínů a tenisek New Balance. LsA objednalo figurky teprve dnes, proto bohužel nemůžeme zaručit kvalitu. Samozřejmě jakmile postavička dorazí, uděláme vlastní fotografie, otázkou však je, zda do té doby Apple nezablokuje prodej. Objednávka je tedy jen a jen na vás.

steve-jobs
steve-jobs-figurka

Dealeextreme.com
Pravděpodobně nejlepší volbou, kde nakoupit příslušenství pro Apple je dealextreme.com Obchod sídlící v Číně po vás totiž ze zákona nemůže chtít poštovné (díky komunismu!). Proto posílají i balíčky, ve kterých si objednáte produkt za 10 Kč, bez zaúčtování poštovného. Mimochodem, když jsem se ptal na poště, poslání průměrného balíčku z ČR do Číny stojí zhruba 600 Kč. Obchod shromažďuje zboží od více prodejců a to následně odesílá. Pokud budete něco objednávat, udělejte více objednávek, aby vám zboží bylo zasláno v několika balíčkách. Pokud se balík „ztratí“ na poště, je lepší když se ztratí jeden balíček z deseti se zbožím za 100 Kč, než když se ztratí jeden z jednoho s více zbožím za 1000 Kč. Dodání zboží trvá průměrně 3 týdny, ovšem výjimkou není ani doručení za 6 týdnů. Pokud se zboží ztratí nebo nedorazí, neexistuje prakticky žádná možnost jeho vyžádání, teoreticky ano, ale prakticky ne. Ovšem zkušenosti zákazníků z ČR jsou velmi pozitivní a jediné co většinou hrozí je, že si balík nechá Česká Pošta.

Dnes nejčtenější

.