Zavřít reklamu

Za pár týdnů používání nového systému iOS-5 v našich iZařízeních jsme si již zvykli na funkci Photo Stream s využitím podpory služby iCloud. Nyní díky aplikaci Video Stream for iCloud (cena 0.79 €, PLUSková, tj. nativní pro iPad a iPhone/iPod Touch), která se objevila v Apple AppStore, můžeme naše iCloudové úložiště v datových centrech firmy Apple Inc. využít i na společné sdílení našich videonahrávek.

Když tedy nyní něco nahrajeme za pomoci této aplikace kamerou třeba na iPhone, můžeme vzápětí po přenosu na iCloud server sledovat toto video v našem iPadu či počítači s Lionem (za pomoci tipu na tomto serveru). Tato aplikace nám dovolí poslat na iCloud Video Stream i naše starší nahrávky v přístroji, či upravená videa třeba aplikací iMovie pro iOS.

Na následujících obrázcích vidíte prostředí programu v iPadu, iPhonu i otisk obrazovky sdíleného adresáře stolního počítače s Lionem, kam se mezitím načetla demonstrační videa. Na posledním obrázku vidíme oficiální ikonu Video Streamu pro iCloud v podání iOS-5, se kterou se budeme potkávat v budoucnu čím dále častěji.

vid_str_1
vid_str_2
vid_str_3
vid_str_4
vid_str_5
vid_str_6
vid_str_7
video_mac

 

ikona_vid_str_icloud

 


Dnes nejčtenější

.