Zavřít reklamu

Předpokládám, že skoro každý uživatel počítače či mobilního zařízení potřebuje čas od času překonvertovat videosoubor do jiného formátu či provést vyextrahování zvukové stopy pro další použití. V rámci letošní akce HAPPY HALLOWEEN 2011 máte v době psaní tohoto příspěvku jedinečnou možnost si zadarmo stáhnout program MacX Video Converter Pro verze 3.2.1 (běžná cena mezi 50$ až 35$). Tato aplikace vám umožňuje konverze z různých vstupních formátů do mnoha výstupních.

K dispozici jsou pevná přednastavení platforem či konkrétních přístrojů s možností následných ručních korekcí. Jako vstupní soubor je možné též použít videsoubor ze serveru YouTube zadáním jeho adresy. Na stránce ke stažení instalačního souboru (16 MB ; .DMG) je sériové číslo pro aktivaci.  Autor tohoto software si vyhrazuje pro bezplatně nainstalovanou aplikaci právo neposkytovat technickou podporu či dávat zadarmo následné aktualizace. Odkaz na tuto speciální akci, která končí tuto neděli 6. listopadu, najdete ZDE.

Program jsem v rychlosti vyzkoušel a mohu říci, že uváděné aktivační číslo je funkční. Potvrzuji ale náhlé ukončení aplikace při načtení některých souborů na vstupu pod Lionem 10.7.2, což se na některých fórech uvádí. Program je jeden soubor bez nějaké hlubší instalace do systému, takže za vyzkoušení to asi stojí. Jelikož s ním nemám delší zkušenost, nemohu v případné diskusi dávat rady.

conv
conv_yt
 Hlavní obrazovka programu  Předdefinovaná nastavení převodů

 

hall_conv

Dnes nejčtenější

.