Zavřít reklamu

Apple dnes slavnostně otevře svůj nejslavnější obchod Apple Store, tedy ten, který stojí na 5th Avenue. Obchod bude otevřen dnes v 10:00 US času a zřejmě se bude jednat o slavnostní zahájení prodeje s odhalením nové skleněné kostky, která je pro obchod typická. Apple Store je nyní zahalen do bílé fólie, díky které není vidět nový vzhled, skládající se z 15 tabulí skla, na místo 90 jak tomu bylo před rekonstrukcí.

Od června letošního roku začal Apple pracovat na přestavbě svého nejslavnějšího obchodu, tedy obchodu na páté Avenue na Manhattanu. Do přepracování nejslavnějšího Apple Store v historii se společnost rozhodl investovat rovnou šest milionů a šest set tisíc dolarů. Během přestavby se bude upravovat kromě okolí také samotná skleněná krychle, která vyčnívá ze země na páté Avenue. Právě úpravy které se společnost chystá a kostce provádět byli až do dnešního dne obestřeny tajemstvím. Stejně jako se modernizují produkty Apple, modernizuje se také jeho prodejna.

Kostka vyčnívající ze země se v současné době skládá z 90 skleněných tabulí. Po renovaci se bude skládat již jen z 15 tabulí hladkého skla. Podle nového schématu bude krychle obehnána ze všech stran vždy trojicí tabulí skla z každé strany, které povedou ze země až ke stropu, který bude tvořit další trojice skleněných desek. Apple také nedávno získal ochranou známku na design kostky na páté Avenue, která se stala jedním z nejfotografovanějších míst na Manhattanu.

apple-store-new-5th-avenue

 

 

Apple dnes otevře zrekonstruovaný obchod na 5th Avenue
Apple 5. Avenue

*Zdroj fotografií: Fotografie zaslali serveru Macrumors.com jeho čtenáři

Dnes nejčtenější

.