Zavřít reklamu

Gelaskins nabízí možnost, jak dodat vašim Apple produktům jedinečnost. Samozřejmě, že si spousta lidí pořizuje iPhony, iPady, iPody nebo MacBooky kvůli jejich designu. Po čase však může začít i ten nejlepší design na světě nudit a chcete svůj každodenní pohled směřovat například na tělo vaší snoubenky. Právě tuto možnost nabízí společnost gelaskiny.cz, která vám vyrobí Gelaskin přímo na míru z vaší fotografie nebo obrázku. Pojďme se podívat, jak Gelanskis fungují a pak bude již jen na vás, do jaké nálepky svůj iPhone oblečete.

Gelaskiny.cz nabízí samolepky pro téměř všechny produkty, které má Apple v portfóliu. Vybírat si můžete z množství předem vytvořených návrhů, nebo si udělat svůj vlastní Gelaskin z fotografie.

Aplikace je otázkou vteřin
Na rozdíl od různých fólií, které chrání displeje, je Gelaskins skutečně pevná nálepka, kterou lze snadno aplikovat. Nejdůležitější je předem odmastit a očistit přístroj, na který nálepku lepíte. Toho snadno dosáhnete pomocí hadříku mírně namočeného do lihu a suché utěrky. Líh zbaví povrch přístroje mastnoty a nálepka tak lépe přilne. Návod na aplikaci Gelaskins je přiložen ke každému balení, věřte však, že ji zvládnete i bez návodu. Nálepka zcela přilne k povrchu až v momentě, kdy je nalepena na sto procent, pokud si však necháte kousek odlepený, můžete s ni pohybovat po povrchu přístroje.

Gelaskins

Skutečně drží?
Osobně jsem používal nálepku Gelaskins na svém iPod nano 2. generace, telefonu BlackBerry, Apple Magic Trackpad a nyní také na iPhone 4. Na všech vzpomínaných produktech jsem nálepku skutečně používal při normálním provozu, nejen během testování. Na iPod nano 2. generace mi vydržela při téměř každodenním běhání více jak 3 roky bez jediné oděrky a kdybych se iPodu nezbavil, jistě by tam byla do dnes. Na BlackBerry byla nálepka také až do doby, než jsem se ji dobrovolně zbavil, to stejné platí také u Apple Magic Trackpad. V případě iPhone 4 jsem Gelaskins nalepil před pár hodinami.

Ze zkušeností tedy vím, že nálepka nemá problém nejen s běžným použitím kdy nosíte telefon nebo iPod v kapse, ale ani když s iPodem běháte v dešti, potíte se do něj, nebo jej vystavujete extrémním podmínkám +45 nebo naopak -18 stupňů, samolepka ani tak neodpadne. Kvalita polepu je skutečně dokonalá, záleží však také na produktu, který polepujete. V případě BlackBerry se jedná o plastový telefon, který je ze všech stran zakulacený, zde tedy Gelaskins měl snahu se odlepovat. V případě Apple produktů jsem se však s případem kdy by se nálepka odlepovala nesetkal. Odlepování tedy hrozí spíše u produktů z běžného tenkého plastu.

gelaskiny.cz

iPhone 4
Největší počat čtenářů bude mít zřejmě zájem o polepení iPhone 4 případně iPhone 4S. Aplikace na iPhone 4 je díky jeho hladkému povrchu skutečně velmi snadná, jediné na co si musíte dát pozor, aby jste měli boční nálepky ve stejné výšce. Zadní strana iPhone nabízí dostatek prostoru k tomu, aby obrázek pěkně vynikl, jediné co je však potřeba brát v úvahu je fakt, že po použití Gelaskins bude iPhone více klouzat po stole. Díky aplikaci nálepky se totiž eliminuje vystouplá část čočky fotoaparátu a iPhone tak snadno klouže po stole.

gelaskins-iphone4

Boční nálepky nepředstavují žádný problém, obsahují totiž výřezy na tlačítka a drží perfektně. Přední dvojice nálepek opticky zvětšuje telefon na výšku, to však nejspíše záleží také na barvě, kterou si zvolíte. Otázka je, zda vám nebude dvojice samolepek na přední straně telefonu vadit při jeho používání, to však záleží jen a jen na vás.

gelaskins-iphone

Při objednávce se z fotografie kterou použijete na přední stranu telefonu automaticky vytvoří také wallpaper, který použijete jako pozadí displeje. Přední strana telefonu tak spojí nálepky a pozadí na displeji, díky čemuž se vytvoří celá fotografie.

gelaskins

Resumé
Gelaskins nabízí nejsnadnější možnost, jak si personifikovat svůj telefon, ipod, MacBook nebo například iPad. Výhodou je, že lze Gelaskins aplikovat opakovaně. V případě, že například přejdete z iPhone 4 na iPhone 4s nebo budete muset telefon do servisu, jednoduše nálepku odlepíte a nalepíte na nový telefon. Osobně jsem zkoušel odlepit a nalepit nálepku 5x a držela stále jako při první aplikaci. Gelaskins váš přístroj nejen odliší, ale také chrání před poškrábáním a v případě pádu z menší výšky také sehraje svoji roli.

  • Gelaskins si můžete objednat nebo nechat vyrobit zde.

Dnes nejčtenější

.