Zavřít reklamu

Samsung zřejmě rozpustil vlastní designérský tým a rozhodl se, že si vzhled design nových produktů jednoduše půjčí od Applu. Poté co se rozpoutala velká kauza Apple vs. Samsung, objevil jeden z redaktorů serveru 9to5mac.com v balení telefonu Samsung Galaxy II S nabíječku telefonu, která je na milimetr stejná jako nabíječka Apple. Samsung navíc drasticky změnil vzhled oproti své předchozí nabíječce, která vypadala zcela jinak.

Nikdo zřejmě příliš nechápe, proč když společnost Samsung několik roků používá jednu nabíječku, na jednou přejde na úplně jinou, jejíž vzhled je skutečně na milimetr stejný jako té od Applu. Otázkou zůstává, zda je pro zákazníky skutečně tak ovlivňující, jaký vzhled má nabíječka telefonu, aby se Samsungu vyplatilo kopírovat tu od Applu.

samsung-charger
samsung-charger

Samsung propaguje Apple

Čtenáři upozornili server CNET na to, že Italský obchod Samsungu, prezentuje ve svém interiéru loga společnosti Apple. Konkrétně se jedná o Safari a App Store. Proč to Samsung dělá, když se s Applem soudí o zákaz prodejů svých produktů a zejména pak, když tablety a telefony od Samsungu nabízejí možnost nakupovat aplikace na Android Market, který mimochodem v obchodě vyobrazen není.

Samsung_shop

*Zdroj: 9to5mac.com, CNET.com

Dnes nejčtenější

.