Zavřít reklamu

Pod články o iPhone 4s, jak označujeme redakčně model mobilního telefonu společnosti Apple, který má být představen v nejbližších týdnech, se začaly objevovat názory čtenářů o tom, že nechápou proč tento přístroj neoznačujeme jako iPhone 5. Označení iPhone 4s používáme od 21. 4. 2011, kdy nám náš zdroj poskytl exkluzivní informace o novém modelu mobilního telefonu společnosti Apple. Tyto informace později doplnily velmi důvěryhodné servery jako je například 9to5mac.com, Macrumors.com, Mocotakara.com a další. Dnes se navíc na druhém ze jmenovaných serverů objevil článek, podle kterého uznávaný analytik Brian Blair z analytické společnosti Wedge Partners zveřejnil názor na to, že při mediální akci, která proběhne podle všeho již 4. 10. 2011, představí Apple pouze jediný model mobilního telefonu a tím bude iPhone 4s.

K tomuto názoru vede analytika skutečnost, že Apple v současné době nemá technologie, které by mohl nasadit do zcela nového modelu telefonu. Apple by neoznačil model s přepracovaným výkonem novým číslem iPhone 5, ale pouze jako iPhone 4s. Analytik k naším informacím o novinkách v iPhone 4s dodává ještě možnost zvětšení displeje na 4″, ovšem s tím, že se vše bude ukrývat v těle, které používá iPhone 4.  Nejspíše dojde k přepracování antén, nikoli však ke změně vzhledu. Podle našich informací bude iPhone 4s obsahovat následující novinky. Navíc tomu, že se chystá nový model s přepracovaným vzhledem neodpovídá žádný prokazatelný důkaz. Objevilo se již množství upravených telefonů s tělem iPhone 4, které lze považovat za prototypy iPhone 4s. Žádný telefon s přepracovaným designem se však doposut v uniklých informacích neobjevil.

Informace LsA

„Informace o tom, že se bude příští generace mobilního telefonu iPhone podobat rozdílu mezi iPhone 3G a iPhone 3Gs nám potvrdil také evropský zdroj blízký společnosti Apple. Telefon bude mít podle zdroje vzpomínaný 8Mpix fotoaparát s možností nahrávat video v rozlišení 1080p, procesor Apple A5 Dual-Core, možnost mirorovat obraz v rozlišení 1080p na televizor (stejně jako iPad druhé generace a 1GB operační paměti.“ – Zdroj serveru Letem světem Applem.

Jedná se o stejný zdroj, který nám již dříve prozradil například datum zahájení prodeje iPhone 4 v ČR a další informace, které jsme zveřejnili jako první. Podle mého osobního názoru je toto řešení nejpravděpodobnější a se zcela novým telefonem přijde Apple až příští rok. V současné době totiž nejsou žádné nové technologie, které by iPhone 5 mohl využít a byly by cenově dostupné pro výrobu zařízení v ceně do 20 000Kč.

Dnes nejčtenější

.