Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Na iPhone a iPad vyšla nová česká aplikace In-počasí, která zobrazí aktuální teplotu venku a předpověď počasí pro většinu českých měst. Teplota v aplikaci je uvedena s přesností na desetinu stupně a nemá tak konkurenci u podobných zahraničních aplikací. Aplikace se navíc může pochlubit i velmi zdařilou grafikou.

Na výběr je k dispozici více než 80 meteorologických stanic po celé ČR. Nabídka měst pro předpověď počasí je ještě rozsáhlejší. Zajímavým vylepšením aplikace je zobrazování aktuální teploty přímo na ikonce. Máte tak vždy přehled o aktuální teplotě venku. Data se v aplikaci aktualizují každých 30 minut. Informace o předpovědi počasí se v aplikaci dozvíte nejen podle ikonek, ale nechybí zde ani textová předpověď pro celé Česko, která výstižně popisuje vývoj počasí během celého dne.

 

Za aplikací stojí česká společnost InMeteo, která provozuje server In-počasí. Předpovědi počasí tak vznikají přímo v Česku a jsou přesnější než zahraniční aplikace. Podobnou aplikaci před několika měsíci společnost InMeteo vydala i na Android. V současné době ji využívá více než 10 000 lidí. Lidé si v Android Marketu pochvalují především přesnost předpovědí a aktuálních údajů („Super počasí a přesnost řekl bych tak 98% a to je hodně dobré,“ dodávají uživatelé na Android Marketu).

Dnes nejčtenější

.