Zavřít reklamu

Steve Jobs měl ještě před svým odchodem z pozice CEO vydat poslední nařízení pro všechny zaměstnance společnosti Apple, zákaz chození do barů s testovacím zařízením. Věřte nebo ne, jednomu ze zaměstnanců společnosti se opět podařilo ztratit prototyp nového mobilního telefonu iPhone. Zatím nejsou známé žádné informace o tom, jak zařízení vypadalo a jaký obsahovalo software, jediné co je známe je fakt, že pro Apple znamená opravdu velmi mnoho! Zpravodajskému serveru CNET se podařilo zjistit následující.

Den nebo dva poté co byl ztracen v baru Cava 22 v San Francisku přístroj společnosti Apple, obrátil se zástupce této společnosti na policii. San Franciskou policii oslovil s tím, že se ztratilo zařízení které má pro společnost Apple neocenitelnou hodnotu a celá firma je velmi zoufalá z jeho bezpečného návratu. Informace o tom jak přístroj vypadal a jaký software přístroj obsahoval zatím nejsou známé.

Apple zkoušel telefon vysledovat, což se také podařilo. Při domovní prohlídce kterou provedla policie se však u podezřelého přístroj nenašel a do této chvíle o něm není lidově řečeno ani vidu ani slechu. Co je ale velmi zajímavé je fakt, že CNET celý článek píše spíše jako reklamu na bar CAVA 22, než jako reportáž o ztraceném přístroji. Otázkou tedy je, zda se nejedná spíše o PR baru, než o skutečný příběh. Neexistují totiž žádné důkazy, že se příběh opravdu stal. Je navíc zvláštní, že by se fotografie přístroje doposud neobjevili na žádném serveru o Apple.

Dnes nejčtenější

.