Zavřít reklamu

Zpráva o tom, že (nyný již bývalý) CEO společnosti Apple Steve Jobs rezignoval na svou funkci již obletěla celý svět. Novým CEO Apple se stal starý známý Tim Cook, který se ihned ujal úřadování a rozeslal zaměstancům email, ve kterém je ujistil, že v celé společnosti rozhodně nehodlá nic měnit. Obsah emailu si můžete přečíst uvnitř článku.

Týme,

těším se na tuto úžasnou možnost řídit jako CEO nejinovativnější společnost na světě. To, že jsem začal pracovat pro Apple bylo mé nejlepší rozhodnutí a práce pro Steva Jobse byla po 13 let mým životním privilegiem. Sdílím Stevův optimismus ohledně světlé budoucnosti Applu.

Steve pro mě byl velkým vůdcem a učitelem, stejně jako pro celý výkonný tým a také pro naše úžasné zaměstnance. Opravdu se těšíme na Stevův neustálý dozor a inspiraci z pozice předsedy.

Chci vás ujistit, že se Apple nebude měnit. Sdílím a jedinečné principy a hodnoty Applu. Steve vybudoval společnost a kulturu, která není nikde jinde na světě a my tomu zůstaneme věrní – je to v naši DNA. Budeme pokračovat ve vytváření nejlepších produktů na světě, které potěší naše zákazníky a na které budou naši zaměstnanci hrdí.

Miluji Apple a těším se, až se vžiji do své nové role. Všechna ta neuvěřitelná podpora od rady, výkonného týmu a mnohých z vás je pro mě inspirací. Jsem si jist, že naše nejlepší roky jsou teprve před námi a dohromady budeme Apple nadále dělat tak magickým, jakým jen může být.

Tim

Dnes nejčtenější

.