Zavřít reklamu

I když Apple s uvedením nových modelů Macbook a Macbook Air čeká až do chvíle, kdy bude oficiálně vydán nový operační systém OS X Lion, krátké útržky a spekulace se objevují už nyní. Podle serverů MacRumors a Cultofmac bychom se v průběhu července popřípadě srpna měli dočkat inovovaného Macbooku Air s procesory Sandy Bridge a modernizace by neměla minout ani základní Macbook White, který je v současné době nejlevnějším dostupným Macbookem vůbec.

Server MacRumors uvádí:

Už jsme obdrželi několik anonymních tipů, podle kterých budou některé modely nové generace MacBooku Air k dispozici s černou povrchovou úpravou, která by se měla od současné hliníkové slitiny, používané na Macboocích Pro a Air lišit. Pravděpodobně půjde o modely z vyšší cenové kategorie.

Odlišné stanovisko zaujímá server 9to5Mac:

Podle nás by měl inovovaný Macbook Air stát 899 dolarů ale ke změně barvy by dojít nemělo. Je možné, že Macbook Air z nabídky zcela vytlačí plastový Macbook White, který bude buď inovován společně s Macbookem Air nebo jím bude zcela vytlačen z nabídky.

mg_2893

Na přiloženém obrázku je údajně šasi nového Macbooku Air v nové černé barvě. Koupili byste si takový Macbook nebo dáváte přednost klasickému hliníkovému odstínu? A dočkáme se ještě dalšího Macbooku (ať už v bílé nebo v staronové černé barvě) nebo bude opravdu nahrazen zlevněným Macbookem Air?

Dnes nejčtenější

.