Zavřít reklamu

Chcete si vyzkoušet iOS 5 již dnes a nemáte developerský účet? Všichni vám řekli, že to není možné a bez účtu si nový operační systém pro iPhone, iPod touch a iPad nevyzkoušíte? My říkáme, že to možné je a to velice jednoduše, stačí postupovat podle následujícího návodu a můžete mít na svém mobilním telefonu iPhone iOS 5 již dnes! Upozorňujeme však, že i když testujeme iOS 5, na iPhone, který používáte jako svůj hlavní telefon bychom si jej zatím nenasadili. Jedná se sice o stabilní verzi, stále však pouze beta. Návod funguje jak na iPhone 4, iPhone 3Gs, tak i na iPod touch 3. generace, iPod touch 4. generace a iPad 1. a 2. generace.

 

  1. Najděte si na internetu správné IPSW iOS5 pro váš iPhone, iPod touch nebo iPad. Omlouvám se ale odkazy vážně sdílet nesmíme, na Google je najdete během vteřin.
  2. Připojte svůj iPhone k iTunes 10.5 stiskněte tlačítko Alt (Mac) nebo Shift (PC) a klikněte na Restore.
  3. Vyberte ručně z nabídky IPSW iOS5 pro váš telefon a pokračujte v instalaci iOS 5.
  4. Odpojte přístroj od iTunes.
  5. Jakmile je iOS 5 nainstalovaný, zmačkněte 3x tlačítko Home Button pro aktivaci Voice Over.
  6. Klikněte opět 3x na tlačítko Home Button pro spuštění nouzového volání.
  7. Klikněte na nouzové volání a přejeďte třemi prsty po obrazovce ze zhora dolů.
  8. Nyní jste v Notification Center. Klikněte na aplikaci počasí a poté zmáčkněte na tlačítko Home Button.
  9. Nyní jste ve vašem iOS 5 a telefon je plně funkční!

Důrazně varujeme před testováním iOS 5 na telefonu, který používáte jako hlavní mobil. iOS 5 je zatím pouze beta verze a návrat zpět k iOS 4.3.3 není jednoduchý! Prosím dobře uvažte, zda chcete iOS 5 opravdu vyzkoušet již nyní! Hodnota článku je pouze informativní a rozhodně nenutí ani nenabádá uživatele k aplikování výše zmíněného postupu.


Dnes nejčtenější

.