Zavřít reklamu

Ti co iPad používají jako já kromě zábavy i pro seriózní práci jistě uvítali dnešní aktualizaci 2.0 programu iDatovka. Hlavní novinkou v této poslední verzi je nativní podpora iPadu a vypnutí PINu aplikace při nečinnosti na pozadí delší než 5 minut.

Pro ty co se s touto FREE aplikací ještě nesetkali uvádím, že se jedná o program pro přístup k datovým schránkám ISDS (informační systém datových schránek) pro telefony Apple iPhone, tablety iPad a iPody Touch. Aplikace umí nastavit přístupové údaje pro více datových schránek a následně stahovat a číst odchozí i příchozí datové zprávy.  Současná verze  je určena jen pro kontrolu zpráv, není možné zatím vytvářet a odesílat nové zprávy. Nicméně je velice šikovná na prohlížení zpráv bez podmínky instalovat něco dalšího s nutnými komplikacemi tak jak to známe z instalací pro stolní počítače… Došlé zprávy se dají v programu přímo číst, případně si je můžeme jako přílohy přeposlat na mailovou adresu.

Pro přiblížení přikládám odkazy na 5 otisků obrazovky iPadu po dnešní aktualizaci. Vstup do aplikace privátním PINem. Přehled přijatýchodeslaných zpráv v rámci ISDS. Náhled přílohy datové zprávy. Přeposlání přílohy zprávy mailem. Program je možné zadarmo stahovat z iTunes Store.

Dnes nejčtenější

.