Zavřít reklamu

Na internetu se opět objevily další části iPhone 4s, tedy nástupce současného mobilního telefonu iPhone 4. Tentokrát se však společně s nimi objevila také fotografie iPhone 4s na kterém je zřetelně vidět umístění fotoaparátu do levé horní části telefonu, zatím co blesk je umístěn do pravého horního rohu. Fotografie jsou pravděpodobně pravé, ovšem jak již víme z minulosti, Apple má většinou několik testovacích modelů, některé z nich se občas objeví na internetu. Je však pouze otázkou „náhody“ zda uniklé fotografie zachycují prototyp, který lidově řečeno Apple již dávno smetl ze stolu, nebo skutečný první model nového přístroje, který se dostane na trh.

Změní Apple svět mobilních fotografií?

Samozřejmostí, jak jsme již uváděli jsou u Apple kontrolované úniky informací. Podle některých odborných knih pochází dokonce devadesát procent informací před zveřejněním produktu z kontrolovaných úniků za kterými stojí samotný Apple. Je pravdou, že blesk u iPhone 4 není příliš kvalitní a fotografie v noci jsou s těmi za dobrých světelných podmínek nesrovnatelné, to však platí také u všech ostatních fotomobilů. Fotografie jsou kvalitní, dokud je kvalitní také osvětlení, že by Apple přišel na to jak kvalitně fotografovat také ve tmě? Aby spekulací a možných informací nebylo okolo iPhone 4 málo, zveřejnil server Apple.pro, který jak víme je velmi dobře informovaný, také náhradní díly nebo součástky pro iPhone 4s, na kterých je patrné umístění blesku do protější strany přístroje než v které je fotoaparát. Pro nás samozřejmě nadále zůstavají jako nejzajímavější informace, které nám poskytl exklusivně náš zdroj blízký společnosti Apple Inc:

Informace LsA

Informace o tom, že se bude příští generace mobilního telefonu iPhone podobat rozdílu mezi iPhone 3G a iPhone 3Gs nám potvrdil také evropský zdroj blízký společnosti Apple. Telefon bude mít podle zdroje vzpomínaný 8Mpix fotoaparát s možností nahrávat video v rozlišení 1080p, procesor Apple A5 Dual-Core, možnost mirorovat obraz v rozlišení 1080p na televizor (stejně jako iPad druhé generace a 1GB operační paměti.

 

iphone-4s
iPhone-4s

Dnes nejčtenější

.