Zavřít reklamu

Adobe vydal své první tři aplikace, které propojují Adobe Photoshop CS5 a Apple iPad. Díky připojení přes Wi-Fi se z vás díky těmto aplikacím stává umělec, který má na stole položenu paletu barev a štětců v podobě iPadu a před sebou své plátno v podobě monitoru s otevřeným Photoshopem. Aplikace vypadají na první pohled skutečně dobře a mám pocit, že více než profesionální uživatelé si je užijí stejní amatéři jako jsem já. Adobe Photoshop CS5 a Apple iPad jsou vhodnou kombinací a je vidět, že Adobe rozhodně na Apple nezanevřelo a naopak dále představuje další a další novinky pro produkty této firmy.

Adobe Eazel

První aplikací určenou primárně pro propojení iPadu s Adobe Photoshop v Macu je Adobe Eazel. V této aplikaci můžete využívat všechny barvy, které nabízí Adobe Photoshop a malovat konečky prstů na displej tak jak chcete. V momentě kdy jse se svým uměleckým dílem spokojeni stačí odeslat výsledek do Photoshopu ve vašem Macu nebo PC a to přes Wi-Fi. Jedinou podmínkou je, že musí být iPad na stejné Wi-Fi síti jako počítač s Photoshopem, což jistě není omezující.

Adobe Nav

Adobe Nav je aplikace díky které se stane Photoshop na vašem Macu nebo PC co nejvíce minimalistickou záležitostí a dá vyniknout vašemu projektu. Spustíte si aplikaci Adobe Nav na iPadu a přesunete si na plochu iPadu nejpoužívanější nástroje. Díky Wi-Fi připojení pak můžete automaticky vybírat nástroje na iPadu a používat jej ve Photoshopu. Aplikace tak umožní zcela minimalizovat Photoshop a pouze na iPadu vybírat nástroje, které chcete aktuálně využívat. Nejpoužitelnější je patrně pro fotografy, kteří budou upravovat své fotografie, pro designéry a grafiky se však jistě také hodí.

Adobe Color Lava

Díky této aplikaci můžete vytvářet pomocí konečků svých prstů barvy, které následně přenesete přes Wi-Fi do Photoshopu CS5. Pokud jste na cestách a vytvoříte si díky pohybům prstů zajímavou barvu, stačí ji uložit a jakmile budete v dosahu Wi-Fi s vaším počítačem barva se přenese do Photoshopu. Barvy je také možné odesílat přes e-mail.

Adobe Eazel si můžete v iTunes App Store stáhnout za cenu 3,99€ zde.
Adobe Nav si můžete v iTunes App Store stáhnout za cenu 1,59€ zde.
Adobe Nav si můžete v iTunes App Store stáhnout za cenu 2,39€ zde.

Dnes nejčtenější

.