Zavřít reklamu

Se zvyšujícím se počtem aplikací na App Store začíná být velice obtížné se mezi nimi orientovat. Spousta aplikací plní jednu a tu samou úlohu, ale ne všechny ji plní stejně. Rozhodl jsem se udělat menší výčet aplikací, bez kterých si běžný den nedokážu představit. Většina těchto aplikací je dostupná zdarma, takže si je může vyzkoušet opravdu každý.

SMSReports – Aplikace, nabízející odesílání sms s podporou doručenek. Jen při prvním spuštění zadáte vašeho operátora a můžete vesele posílat sms. Trik je v tom, že aplikace automaticky přidává na začátek každé sms kód „*N#“, díky kterému lze doručenky používat i na iPhonu, který je nativně nepodporuje.

Splice – Alternativa k oblíbenému iMovie, která je narozdíl od něj dostupná zcela zdarma. Liší se hlavně uživatelským prostředím, které nevypadá zdaleka tak přívětivě, jako u výše zmíněného konkurenta. Umí ale v podstatě vše důležité.

Dynavix – Česká navigace, která sice není nejlepší navigací nabízenou na App Store, nicméně pro tuzemského uživatele je ideální díky zcela unikátní databázi čísel popisných, která obsahuje více než 2 300 000 adres po celé České republice.

Tomorow – Graficky vydařený diář, obsahujicí jen nejzákladnější funkce. Škoda jen nevhodně umístěného reklamního banneru, který si velice snadno spletete s dalšími poznámkami.

Google Translate – Dle mého názoru jedna z nejlepších aplikací na App Store. Díky rozsáhlé internetové databázi přeloží takřka cokoliv. A to i do jazyků, o kterých jste pravděpodobně dosud ani nevěděli. Aplikace umí vyhledávat i pomocí hlasu a poradí si i s Češtinou. U nejrozšířenějších jazyků lze využít i funkci, která vám přeložené slovo přečte.

Bankomaty – S touto aplikací vždy víte, kde najdete nejbližší bankomat.

Converter Plus – Převodních nejrůznějších jednotek, který se skládá z nejrůznějších šablon, které si můžete sami jednoduše obměňovat, nebo stahovat již hotové šablony z webu.

AppFree – Jednoduchá aplikace, s kterou máte pořád přehled o tom, jaké aplikace jsou zrovna zlevněné a jaké jsou právě nabízeny zdarma.

Twitter – Tuhle aplikací používám vůbec nejvíc ze všech, na rozdíl od Facebookové aplikace je tato naprosto stabilní a bez bugů, takže není důvod sahat po nějakém alternativním klientovi. Jedinou chybku vidím v omezené možnosti nastavení Push notifikací  pro jednotlivé vytvořené účty. Tato skutečnost mě donutila používat pro druhý účet aplikaci Echofon.

Na jaké aplikace nedáte dopustit vy? Nebo mi můžete doporučit lepší varianty pro mé oblíbené aplikace?

Dnes nejčtenější

.