Zavřít reklamu

CEO společnosti Apple, Steve Jobs, se v posledním rozhovoru vyjádřil nejen ke kauze, kterou odstartovala zpráva o sledování každého iPhonu a 3G verzí tabletu iPad, ale také o „zbrusu novém“ iPhonu 4 bílém provedení,  které se začíná prodávat právě dnes. Výbornou práci při uvedení „nového“ iPhonu na celosvětový trh prý odvedl senior viceprezident společnosti Phil Schiller.

„Bylo to velice náročné,“ uvedl senior viceprezident společnosti Apple Phil Schiller během společného rozhovoru s CEO společnosti Stevem Jobsem, který se uskutečnil včera. „Přebarvit něco na bílo není tak jednoduché, jak se může nejprve zdát.  Barva musí mít správný odstín a čidla na telefonu musejí fungovat naprosto korektně.“

Schiller také poznamenal, že si všichni, kteří se vývoje telefonu iPhone 4 zůčastnili, až do jeho uvedení mysleli, že se jim všechny chyby a nedostatky podařilo odstranit. Tento předpoklad se však bohužel nenaplnil a tak přichází bílý iPhone 4 na trh až nyní.

Zdá se, že při řešení problému s „přebarvením“ telefonu Applu pomohla jeho další modelová řada, tablety iPad. Druhá generace tohoto tabletu je totiž nabízena také ve dvou barevných odstínech, stejně jako iPhone 4. Na rozdíl od iPhonu je však druhá generace tabletu iPad dostupná ve dvou barevných odstínech již od začátku prodeje.

Dnes nejčtenější

.