Zavřít reklamu

iPHone-4-WhiteOd keynote, kedy Steve Jobs predstavil iPhone 4 v dvoch farebných variantoch už prešlo veľa času. Najprv biely iPhone mal byť dostupný spolu s čiernym modelom. Neskôr sa tento dátum posunul. Potom ho posunuli znovu a znovu, … Teraz sa však v iTunes 10.2 objavil malý náznak, ktorý by mohol zvestovať biely iPhone už čoskoro.

V novom iTunes 10.2 bola objavená ikona bieleho iPhonu 4, čo môže nasvedčovať o tom, že Apple už konečne uvedie biely iPhone na trh po toľkých odkladoch. Phil Schiller v minulosti povedal, že biely iPhone 4 bude dostupný na jar tohto roku. Blíži sa už tento dátum? V tomto istom iTunes boli objavené ikony pre oba biele iPhony, teda nielen pre GSM ale aj pre CDMA iPhone (rozdiel na obrázku je v anténe). Zaujímavým je, že sa objavuje aj CDMA iPhone, pretože predchádzajúce správy tvrdili, že bieleho iPhonu sa dočkajú len zákazníci AT&T, teda GSM iPhone.

white_iphone_4_icons

Je zaujímavé, že Apple to s bielym iPhonom 4. generácie ešte nevzdal. Neúprosne sa totižto blíži dátum vydania nového iPhonu 5, o ktorom sa začínajú šíriť klebety a začína sa o ňom čoraz viac diskutovať. Keby som bol zákazník, ktorý čaká skoro už rok na biely iPhone, určite by som počkal ešte pár týždňov, alebo nejaký ten jeden mesiac na iPhone 5, ktorý bude hádam v bielej verzií dostupný už od uvedenia. Príčina, prečo biely iPhone nie je doteraz dostupný stále nie je známa, aj keď sa ich viacero objavilo (samozrejme neoficiálnych). Ostáva len dúfať, že Apple túto príčiny vyriešil a iPhone 4 v bielej farbe bude dostupný čoskoro, keďže jar sa už začala.

Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.