Zavřít reklamu

waldokJistě sami víte, že na internetu je nejrůznějších docků pro iPody, iPhone a iPad několik tisíc. Můžete si vybrat, zda budete bílý nebo růžový, jestli bude vyroben z plastu, dřeva nebo kovu. Kdybychom měli na LsA psát o každém z nich, nemuseli bychom psát o ničem jiném a jenom vám popisovat docky. Ovšem, když se na trhu objeví nějaký zajímavý kousek, který si zaslouží o něm psát, není důvod se tomu bránit.

Jedním z těch kousku, které si zaslouží o nich psát je WALdok. Jedná se o jakýsi dock pro iPhone/iPod, který má na sobě ještě malý reproduktor o velikosti podobné X Mini, který jsem recenzoval nedávno. Dock připojíte do jakékoliv zásuvky ať už s USA standardem nebo Evropským. Jednouše vaše přítelkyně vaří v kuchyni a má iPod nebo iPhone? Není nic jednoduššího jak si zpříjemnit vaření pomocí WALdoku, který díky silnému reproduktoru poskytne vaši oblíbenou hudbu. WALdok připojíte do jakékoliv zásuvky a už si užíváte vaši oblíbenou hudbu, kdekoliv, v kanceláři, v koupelně, v pokoji opravdu je to jedno kde, hlavně mít zásuvku. Ovšem WALdok bude mít v sobě i integrovanou baterii, která by měla vydržet přehrávat hudbu až 12 hodin, stejně jako u X Mini. Nutno taky dodat, že podle fotek vypadá toto zařízení velmi elegantně a celkový design se mi velice líbí.

Kickstarter - WALdok

Bohužel se tento reproduktor nevyrábí, autoři shánějí finanční prostředky, ovšem myslím si, že pro ně nebude problém sehnat těch pár tisíc dolarů pro zahájení výroby. Já osobně bych si ho určitě koupil, líbí se mi ta možnost ho připojit do zásuvky, zacvaknout do něj iPhone a užívat si svou milovanou hudbu kdekoliv. Jako alternativa se nabízí již zmiňovaný X Mini, rád bych je oba dva postavil před sebe a pořádně je otestoval a pak se s vámi podělil, který je lepší. Pokud se někdy dostane WALdok na náš tuzemský trh, určitě se tohoto srovnání dočkáte. Líbí se vám tento reproduktor?
VIDEO: http://kck.st/g3wnn7

Dnes nejčtenější

.