Zavřít reklamu

TwelveSouth MagicWandLetošní MacWord Expo 2011 přinesl spousty zajímavých doplňků pro Apple produkty. Jedním z nich je designové příslušenství pro Apple Wireless klávesnici a Magic Trackpad. Díky designérům z TwelveSouth a jejich výrobku z názvem MagicWand si můžete vytvořit z klávesnice a trackpad jeden kus…

V USA se tento doplněk již dá pořídit za cenu 29,99 dolarů. Možná si řeknete, jak to vlastně funguje. Je to velmi jednoduché, v balení dostane 3 součástky, jednou z nich je plastový kanál MagicWand do kterého zasunete z jedné strany Wireless keyboard a z druhé Magic Trackpad, teď přichází na řadu druhý díl z krabice a to silikonovou přepážku ve tvaru T, tu vložíte mezi klávesnici a trackpad. Díky tomuto dílu se vytvoří mezi klávesnici a trackpadem jemný přechod a nebudete tak muset koukat zda jste ještě prsty na klávesnici nebo už na trackpadu. Nakonec to vše jenom pojistíte plastovým dílem do H, který celou tuto konstrukci zpevní. Když to pak vidíte celé v reálu, začali byste hledat kde je ten známý nápis „Designed by Apple in California“, marně. Firmy MagicWand myslí na všechno, i na leváky. Ti mohou být šťastní, protože celé toto kombo můžete vytvořit i na druhé straně.

Závěr
Moc se mi spojení těchto dvou příslušenství líbí. Někdy je opravdu lepší mít klávesnici a trackpad spojený v jeden, pokud máte klávesnici pod stolem a pak saháte do prázdna a hledáte trackpad, není nic jednoduššího než spojit tyto dvě zařízení do jednoh. Říkám si, proč s tímto vylepšením nepřišel Apple samotný. Vždyť se jedná o celkem primitivní věc a myslím, že spoustě lidí by tím ušetřili práci. Už se těším, až toto příslušenství bude k dispozici i na našem tuzemském trhu a já si jej budu moci vyzkoušet osobně. Co na MagicWand říkate vy? Pořídili byste si ho?

Dnes nejčtenější

.