Zavřít reklamu

steve-jobsBohužel, je nám líto, že musíme přinést tuto zprávu, nicméně se zdá, že Steve Jobs byl spatřen na klinice Stanford Cancer Center v Palo Alto, kde se z rakoviny léčí Hollywoodské hvězdy, naposledy například Patrick Swayze. Steve Jobs byl vyfotografován před klinikou, jak vystupuje ze svého auta, fotografii přinese příští vydání magazínu National Enquirer. Bohužel je informace o to horší, že jak asi všichni víte, byl Steve jobs léčen v roce 2004 ze vzácné rakoviny slinivky. National Enquirer zítra přinese fotografie, na kterých je celá postava Steva Jobse. Na fotografiích je neskutečně zarážející to, jak velký má Steve Jobs úbytek svalové hmoty a jak prořídlé má vlasy. Zakladatel Apple je údajně nemocnější než kdy předtím.

6 týdnů života?

Redaktoři magazínu si přizvali na pomoc Dr. Gabe Mirkina, lekaře se 40 letou praxí v oboru léčby rakoviny, aby popsal fotografie a ten řekl: „On je před smrtí. To co zde vidíte, je extremní svalová slabost, způsobena nedostatkem kalorií, s největší pravděpodobností rakovinou. Nemá žádný hýžďový sval, což je poslední místo kam se může rakovina dostat. Určitě se zdá být ve fatální fázi svého života podle těchto fotografií. Byl bych překvapen, kdyby vážil více jak 130 liber. Dr. Samuel Jacobson také řekl Enquirer: „Soudě podle fotek, je blízko smrti. Řekl bych, že má šest týdnů. Je vyhublý a vypadá, že ztratil hodně svalové hmoty, což vysvětluje velmi špatnou prognózu“.

Zdroj, který nedávno viděl Jobse říká: „On je velmi křehký, pohybuje se jako starý slabý muž. Když chodí je vidět, že má problém udržet rovnováhu a pohybuje se tak, že je na jeho tváři vidět utrpení z každého kroku.“

Vše se nám zdá trošku zvláštní, zaprvé totiž jiné zdroje viděli tento týden v pondělí Jobse v Curperinu a vypadal podle nich velmi dobře. Také jsme dnes vydali článek, ve kterém je vyjádření Steva Jobse k aktuálnímu tématu týkající se předplatného na iTunes App Store. Je však jasné, že Apple chtě nechtě musí hrát také o akcie, které jsou pro firmu životně důležité, narozdíl od Steva Jobse.

Naštěstí pro fanoušky Apple a Steva Jobse, je National Enquirer bulvární deník, my však cítili povinost stejně jako servery macrumors.com, tuaw.com, appleinsider.com, engadget.com a další, vás o této situaci informovat.

Steve-jobs-enquirer

Doufáme, že se Steve Jobs stal pouze nástrojem, jak snížit růst akcií firmy, které jsou na svém nejvyšším maximu!

Fotografie

Dnes ráno podle slibu, zveřejnil denník Enquirer fotografie, na kterých je údajný nemocný Steve Jobs. Z fotografií není poznat, zda se jedná skutečně o Steva Jobse a vzhledem k svetru, který má, se zdá, že to skutečně není pan Jobs. Steve Jobs nosí rolák, který nemá rozpínací knoflíky a to již několik desítek let. Bylo by velmi zvláštní, kdyby Steve vyměnil své oblečení. Navíc auto o které se Steve Jobs opírá na druhé fotografii, není jeho Mercedes-Benz! Samozřejmě, že mu je osoba na fotografiích podobná, naštěstí jsme však na 99% přesvědčení, že se nejedná o Steva Jobse, ale o pouhou snahu snížit hodnotu akcií Apple Inc.

enquirer-steve-jobs

Dnes nejčtenější

.